ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Έχω θετική σκέψη, βλέπω το μέλλον"

Τούντορ: "Έχω θετική σκέψη, βλέπω το μέλλον"
INTIME SPORTS

Ο Ιγκορ Τούντορ μίλησε για τον ΠΑΟΚ, για την ήττα από την Κρασνοντάρ αλλά και για το ματς που "έρχεται" απέναντι στον Πανθρακικό.

Για διάφορα ζητήματα μίλησε στη NOVA ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ιγκορ Τούντορ. Συγκεκριμένα είπε:

Για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στο Europa League (σ.σ. ήττα από την Κρασνοντάρ με 2-1):
"Προσωπικά έχω πάντα θετική σκέψη και βλέπω το μέλλον. Είναι το τελευταίο παιχνίδι σε μία περίοδο όπου είχαμε δύσκολα παιχνίδια κάθε τρεις μέρες. Έχουμε μερικά προβλήματα με τραυματίες και κουρασμένους παίκτες. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά και να είμαστε έτοιμοι για την Κυριακή.

Το αποτέλεσμα είναι πάντα το πιο σημαντικό και όλοι θέλουν τη νίκη. Μερικές φορές αυτά δεν είναι ανάλογα με την εμφάνιση. Και γι’ αυτό ο κόσμος αγαπάει το ποδόσφαιρο. Όπως είπα υπάρχουν πολλοί τρόποι και στυλ για να κερδίσεις παιχνίδια. Το θέμα είναι με πιο τρόπο θα φθάσεις σε αυτό που θέλεις. Τώρα, ειδικά αυτή την στιγμή, θέλουμε να είμαστε πιο πραγματιστές για να πάρουμε αποτελέσματα".

Για το ματς με την Κρασνοντάρ:
" Είδα θετικά πράγματα, ενώ παίζαμε απέναντι σε μία καλή ομάδα. Προετοιμαστήκαμε και έγινε ό,τι σχεδιάσαμε. Χάσαμε όμως μερικές τελευταίες πάσες και οι αντίπαλοι με την ποιότητά τους, πέτυχαν δύο γκολ".

Για τον αγώνα με τον Πανθρακικό:
" Δεν ήταν εύκολο και το περασμένο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον ίδιο αντίπαλο. Είναι καλά οργανωμένοι και παίζουν επιθετική άμυνα ψηλά. Περιμένω το ίδιο και την Κυριακή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ