ΠΑΟΚ

Τον Τσίμιροτ και τα μάτια τους

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟΚ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Γκόικο Τσίμιροτ ενθουσιάζει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ με τις εμφανίσεις του, δημιουργεί, όμως παράλληλα έναν προβληματισμό στον Βλάνταν Ίβιτς.

Δεν περίμεναν την εμφάνιση του στη Λάρισα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για να διαπιστώσουν την αξία του. Από πέρυσι είχαν πάρει τα μηνύματα γι' αυτό, άλλωστε, αποτελεί έναν από τους παίκτες κορμού της ομάδας του "Δικεφάλου".

Ο λόγος για τον Γκόικο Τσίμιροτ, τον οποίο 2,5 μήνες πριν ο ΠΑΟΚ είχε φροντίσει να "δέσει" κάνοντας επέκταση στο συμβόλαιό του για έναν ακόμη χρόνο (λήγει το καλοκαίρι του 2019) και ανεβάζοντάς του τις ετήσιες απολαβές.

Παρά το γεγονός ότι στην περίπτωση του 24χρονου διεθνή Βόσνιου ο ΠΑΟΚ προνόησε, το όνομά του συζητιέται και πάλι αρκετά τις τελευταίες μέρες εντός ΠΑΟΚ. Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του συζητούν για το πώς πρέπει να τον διαχειριστούν στη συνέχεια της σεζόν προκειμένου να παραμείνει φρέσκος και να διατηρήσει αποθέματα ενέργειας που αποτελούν ένα από τα "κλειδιά" στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται.

Ο Τσίμιροτ έχει αγωνιστεί σε 29 από τα 33 επίσημα ματς του ΠΑΟΚ φέτος, έχει 2396 λεπτά συμμετοχής (από το απόλυτο των 2970) και είναι μέσα στο Top-5 στη σχετική λίστα (πίσω από τον Μάτος που έχει 2545, τον Γλύκο με 2471, τον Κρέσπο με 2425 και μπροστά από τον Λέοβατς που έχει 2310).

Αποτελεί ταυτόχρονα το "πνευμόνι" και τον οργανωτή της ομάδας και ο απαιτητικός αυτός ρόλος είναι δύσκολο να καλυφθεί με την ίδια επιτυχία από άλλον συμπαίκτη του. Σε ένα σύνολο που έχει μάθει να στηρίζεται στην ομαδική δουλειά, ο "Τσίμι" είναι εκείνος για τον οποίο θα τολμούσε κανείς να χρησιμοποιήσει τον όρο "αναντικατάστατος".

Γι' αυτό και ο Βλάνταν Ίβιτς, στο γεμάτο αγωνιστικές υποχρεώσεις πρόγραμμα του ΠΑΟΚ το επόμενο διάστημα, ψάχνει να βρει τα "σημεία" στα οποία θα μπορέσει να του δώσει ανάσες προκειμένου να διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα απόδοσης.

Photocredits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν παίζει με Βέροια και ο Λέοβατς
Η... διαστημική υπηρεσία του ΠΑΟΚ
Το μεγάλο μυστικό του ΠΑΟΚ
Μάτος - Αθανασιάδης 5-0
Με τέτοιους χαφ μπορεί να πάρει τα πάντα
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ