ΠΑΟΚ

Δεν παίζει με Βέροια και ο Λέοβατς

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίν Λέοβατς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες κόντρα στην ΑΕΛ και θα απουσιάσει στο ματς του ΠΑΟΚ με τη Βέροια, όπως και ο Γιάννης Μυστακίδης.

Έγινε ο δεύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες και θα χάσει ένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Ο λόγος για τον Μαρίν Λέοβατς που κόντρα στην ΑΕΛ πήρε κίτρινη κάρτα και ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε να εκτίσει την ποινή του στο ματς του ΠΑΟΚ με την Βέροια, στην 21η αγωνιστική.

Στο ίδιο ματς, επίσης λόγω καρτών, θα απουσιάσει και ο Γιάννης Μυστακίδης.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ MVP ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Επτά αγώνες, έξι νίκες, πολλοί πρωταγωνιστές. Ένας γεμάτος και άκρως επιτυχημένος μήνας έκλεισε για τον Δικέφαλο και ήρθε η ώρα της ανάδειξης του MVP. Το paokfc.gr, το PAOK FC Offcial App και φυσικά το 11888 σας δίνουν την ευκαιρία να επιλέξετε τον καλύτερο παίκτη του ΠΑΟΚ για τον Ιανουάριο.

ΟΠΑΟΚηττήθηκε μόνο από τονΠΑΣ Γιάννιναστο γήπεδο τηςΤούμπαςστο ματς ορισμό αυτού που λέμε «μαγική εικόνα» και πήρε έξι νίκες. Οι δύο ήταν για τοΚύπελλο Ελλάδαςκαι του έδωσαν την πρόκριση επί τουΠαναιτωλικού.Συνολικός απολογισμός τερμάτων 12-2. Ποιος όμως ήταν ο κορυφαίος σε απόδοση ποδοσφαιριστής;

Ο πρώτος που διεκδικεί τον ατομικό τίτλο είναι ο Μάριν Λέοβατς. Ο Κροάτης διανύει περίοδο φόρμας κρατώντας με σοβαρότητα και αξιοπιστία τη θέση του στην άμυνα και βοηθώντας σημαντικά στην επίθεση. Κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα σημείωσε το πρώτο του γκολ που χάρισε την νίκη στον ΠΑΟΚ, ενώ μοίρασε και δύο ασίστ στο Αγρίνιο. Μια στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο.

Δεύτερος «μονομάχος» ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. O Ολλανδός ανταποκρίθηκε άψογα σε ό,τι του ζητήθηκε από τον Ίβιτς και ήταν καθοριστικός για τον Δικέφαλο στα παιχνίδια του Γενάρη. Μέτρησε ένα γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ κόντρα στονΛεβαδειακόεντός έδρας για το πρωτάθλημα της Super League, μοίρασε δύο γκολ σε Μάτος και Περέιρα, έχοντας παράλληλα συμβολή και στο αμυντικό κομμάτι με επιθετική πίεσηκαι πολλά κλεψίματα.

Τρίτος στην λίστα ο Χοσέ Κρέσπο. Ο Ισπανός αμυντικός είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες της σπουδαίας αμυντικής επίδοσης του Δικεφάλου το τελευταίο διάστημα και θέτει ξανά υποψηφιότητα για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του μήνα. Αγωνιζόμενος με παρτενέρ είτε τονΜαλεζά, είτε τον Βαρέλα είτε σε σύστημα με τρία στόπερ δείχνει πως πατά γερά στο γήπεδο. Ταχυδυναμικός, με σωστές τοποθετήσεις και αντίληψη του παιχνιδιού βγαίνει πάντα πρώτος στην μπάλα, ενώ η ποιότητά του, του επιτρέπει να βοηθά και στην ανάπτυξη από τη γραμμή της άμυνας.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία τουpaokfc.grκι επιλέξτε τον πολυτιμότερο παίκτητου ΠΑΟΚ για τονΙανουάριο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ