ΠΑΟΚ

Το τεστ των Σνάουτσνερ-Ιβιτς

Το τεστ των Σνάουτσνερ-Ιβιτς
INTIME SPORTS

Τα επόμενα 24ωρα περιμένουν στον ΠΑΟΚ να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων οι Σνάουτσνερ και Ίβιτς που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα την Δευτέρα.

Για την ώρα το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους Μίροσλαβ Σνάουτσνερ και Βλάνταν Ιβιτς όσον αφορά την προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Ο Πολωνός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Δευτέρα (12/3), δείχνει να είναι καλύτερη κατάσταση σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα και πιθανότατα από την Τρίτη (13/3) θα μπει σε φουλ ρυθμούς.

Σχετικά με τον Ιβιτς και αυτός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και στον ΠΑΟΚ περιμένουν να μπει στο κανονικό πρόγραμμα τις επόμενες μέρες.

Πραγματοποίησε μαζί με τον γυμναστή, Γρηγόρη Καβαλιεράτο, κάποια τεστ αναφορικά με το πως αισθάνεται και μιλώντας στους δημοσιογράφους που έχουν βρεθεί στην Μεσημβρία, τόνισε για το πότε θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. "Θα δούμε. Εχω μερικές ενοχλήσεις ακόμη".

Ακόμη να σημειωθεί πως ο μόνος βασικός του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης που προπονήθηκε ήταν ο Φρεντερίκ Νιμανί (οι άλλοι έκαναν χαλάρωμα στο γυμναστήριο), ενώ στο πρόγραμμα συμμετείχαν και οι αλλαγές του συγκεκριμένου αγώνα, δηλαδή οι Γεωργιάδης, Τσουκαλάς και Παπάζογλου.

Τέλος ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ετο και Κατσικάς. Αναμένεται, επίσης, να γίνει ένα δίτερμα με την ομάδα Νέων.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ