ΠΑΟΚ

Το τένις του Δώνη και η... λίμνη των Ετο - Λίνο

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ DOORWERTH ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ DOORWERTH ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ MOTIONTEAM

Στα... κενά της σκληρής δουλειάς που γίνεται στην Ολλανδία, τα μέλη του ΠΑΟΚ προσπαθούν να χαλαρώσουν με διάφορες δραστηριότητες. Διαβάστε ποιες είναι αυτές.

Σκληρή δουλειά για τους παίκτες του Γιώργου Δώνη στην Ολλανδία...

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ "τρέχει" αρκετά τους ποδοσφαιριστές του, με τα μέλη του "Δικεφάλου" να προσπαθούν να χαλαρώσουν τις ελεύθερες ώρες τους με διάφορες δραστηριότητες. Ποιες είναι αυτές;

Συχνά τους βλέπει κανείς να παίζουν χαρτιά. Αυτό κυρίως το κάνουν οι συνεργάτες του Δώνη, ο οποίος φαίνεται να είναι λάτρης του τένις. Παίζει με μεγάλη συχνότητα και δείχνει να το... έχει αφού στο παλμαρέ του έχει πολλές νίκες. Όσον αφορά τους παίκτες της ομάδας, προτιμούν το πινγκ πονγκ.

Το συγκεκριμένο άθλημα το προτιμούν αρκετοί ποδοσφαιριστές προκειμένου να "γεμίσουν" τις ελεύθερες ώρες τους και γίνονται διάφορες "μάχες". Υπάρχουν και αυτοί που αρέσκονται να κάνουν βόλτες στο ξενοδοχείο, το οποίο συν τοις άλλοις έχει λίμνη σε πολύ κοντινή απόσταση. Εκεί παρατηρεί κάποιος περισσότερο τους Λίνο και Ετο.

Όλα τα παραπάνω πάντως δύσκολα γίνονται μετά το μεσημεριανό γεύμα μέχρι την αναχώρηση για την απογευματινή προπόνηση μιας και στο μεσοδιάστημα όλοι στον ΠΑΟΚ προτιμούν την παραμονή στα δωμάτια και κατά συνέπεια την ξεκούραση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ