ΠΑΟΚ

Το τελευταίο αντίο του Γκαρσία

Το τελευταίο αντίο του Γκαρσία
Πάμπλο Γκαρσία INTIME SPORTS

Ο Πάμπλο Γκαρσία αποχαιρετά τους φίλους του ΠΑΟΚ στις 16:00 την Τετάρτη σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει και στην οποία αναμένεται να ακουστούν ενδιαφέροντα πράγματα για το "διαζύγιο" των δυο πλευρών

Πάμπλο Γκαρσία και διοικούντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συναντήθηκαν το πρωί της Τρίτης και συμφώνησαν πως... διαφωνούν, οπότε λίγο αργότερα γράφτηκε ο επίλογος της καριέρας του Ουρουγουανού με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Γκαρσία έχει την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τους φίλους του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στις 16:00 την Τετάρτη, η οποία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η συνέντευξη Τύπου ήταν να πραγματοποιηθεί την Τρίτη, όμως ο έμπειρος άσος ήθελε να λυθεί και τυπικά το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ, κάτι που θα συμβεί το πρωί της Τετάρτης.

Πρέπει να τονίσουμε πως δεν έγινε κάποια προσπάθεια από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ προκειμένου να πειστεί ο Πάμπλο Γκαρσία να παραμείνει στην ομάδα, κάτι που ίσως σχολιάσει ο ίδιος το μεσημέρι.

Το Sport24.gr θα σας μεταφέρει ΖΩΝΤΑΝΑ μέσω του live blog όλα όσα θα πει ο Πάμπλο Γκαρσία στην οποία θα βρεθεί και η οικογένεια του Ουρουγουανού.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ