ΠΑΟΚ

Το... σπριντ επιστροφής του Κρέσιτς

Το... σπριντ επιστροφής του Κρέσιτς
INTIME SPORTS

Η αποθεραπεία του Ντάριο Κρέσιτς εξελίσσεται με απρόσμενα γρήγορους ρυθμούς, εκπλήσσοντας ευχάριστα τον Μπόλονι.

Ο Μάρτης αποδείχθηκε... γδάρτης για τον Ντάριο Κρέσιτς, αφού την πρώτη μέρα του μήνα, σε μία ανύποπτη φάση στη διάρκεια προπόνησης, υπέστη θλάση β' βαθμού στο δικέφαλο, τόσο βαριάς μορφής που οι εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ έκαναν λόγο για αποθεραπεία 6 έως 8 εβδομάδων.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας άρχισε άμεσα θεραπείες προκειμένου να αποκαταστήσει το πρόβλημα. Οι θεραπείες δεν σταμάτησαν ούτε και στο τριήμερο στο οποίο, μετά από άδεια που εξασφάλισε, πήγε στην Κροατία για να τακτοποιήσει προσωπικές υποθέσεις.

Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας επέστρεψε και πάλι στη βάση του και είχε μία συνομιλία με το Μπόλονι σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Αυτό που προκύπτει είναι πώς η αποθεραπεία του προχωρά με τάχιστους ρυθμούς, σε τέτοιο σημείο που ο ίδιος ο Κροάτης εκτιμά πώς από εβδομάδα θα αρχίσει να προπονείται σε δυνατούς ρυθμούς και μέχρι το τέλος του μήνα θα είναι και πάλι στις επάλξεις.

Το αν επιβεβαιωθεί η πρόβλεψή του θα φανεί μέσα από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί αύριο (16/3) ο 28χρονος τερματοφύλακας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ