ΠΑΟΚ

Ο δάσκαλος Μπόλονι

Ο δάσκαλος Μπόλονι
INTIME SPORTS

Το... άλλο πρόσωπο του Λάσλο Μπόλονι βιώνει καθημερινά η νέα γενιά ποδοσφαιριστών του "Δικεφάλου".

Για τον πολύ κόσμο, ο Λάσλο Μπόλονι ταυτίζεται με τον ανήσυχο, γεμάτο ένταση, κόουτς που βλέπει κάθε Κυριακή ή (Πέμπτη όσο υπήρχαν αγώνες του Europa League) στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Με τον προπονητή που έχει βελτιώσει τον ΠΑΟΚ πάρα πολύ στην κυκλοφορία της μπάλας, που τον έχει καθοδηγήσει σε σπουδαίες νίκες εντός και εκτός συνόρων, με τον άνθρωπο που αρέσκεται να κάνεις δηλώσεις που προκαλούν συζητήσεις, αλλά και ενίοτε να δημιουργεί ενστάσεις με το κοουτσάρισμά του.

Υπάρχει, όμως και η άλλη πλευρά του 59χρονου τεχνικού, εκείνη που, για πολλοστή φορά φέτος, βίωσαν οι νεαροί παίκτες της ομάδας τη Δευτέρα (12/3) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός φόρεσε το μανδύα του δασκάλου που τόσο καλά γνωρίζει και... παρέδωσε μαθήματα τακτικής ποδοσφαίρου στους παίκτες, κυρίως στους νεαρούς, που συμμετείχαν στο οικογενειακό δίτερμα.

Παίρνοντας θέση στο κέντρο του γηπέδου και έχοντας λίγα μέτρα πιο δίπλα το Νίκο Κολομπούρδα, ο Μπόλονι δεν σταμάτησε ούτε ένα λεπτό να φωνάζει στους παίκτες του, να τους "γκαζώνει" εκεί που χρειάζεται και να τους επιβραβεύει εκεί που κρίνει αναγκαίο. Κυρίως, όμως να τους κάνει παρατηρήσεις για την τακτική συμπεριφορά τους.

Πώς πρέπει να κινούνται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, να κρατάνε τη θέση τους ή να ανεβαίνουν ανάλογα με την περίσταση. Φυσικά, οι περισσότεροι έκαναν ό,τι μπορούσαν για να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους (χαρακτηριστική περίπτωση ο Νιμανί που σημείωσε ένα γκολ με άψογη εκτέλεση) και ειδικά οι πιτσιρικάδες της ομάδας Νέων, με το βάρος να πέφτει κυρίως στον Παναγιωτούδη, τον Κωνσταντινίδη, τον Πέλκα και τον Πόποβιτς.Τα videos του OlaPAOK.gr σας δίνουν τη δυνατότητα να πάρετε μία γεύση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ