ΠΑΟΚ

Το σκεπτικό Σαββίδη για τη διοίκηση

Το σκεπτικό Σαββίδη για τη διοίκηση
Σαββίδης

Γιατί ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, δεν προχώρησε σε ριζικές αλλαγές στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Στο διάστημα της παρουσίας του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης έχει δείξει ότι του αρέσει να προχωρά βήμα-βήμα τις κινήσεις του.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή το μέλημά του ήταν να δείξει, με την επιλογή της πρώτης αιρετής διοίκησης μετά από 6,5 χρόνια, ότι είναι έτοιμος να δώσει τέλος στο χρόνιο πρόβλημα των χρεών του ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο.

Ήθελε να στείλει μήνυμα τόσο στην Κυβέρνηση ότι περιμένει επιτέλους το "πράσινο φως" για να δώσει "ζεστό" χρήμα και να απαλλάξει τον "Δικέφαλο" από αυτό το βραχνά, όσο και προς τον κόσμο της ομάδας ότι τηρεί την υπόσχεσή του "τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι δικά μου χρέη".Μεσούσης της περιόδου, ο Σαββίδης δεν ήθελε να αλλάξει πρόσωπα, δεν είχε λόγο να κάνει κάτι τέτοιο.

Άλλωστε, τα σημαντικά θέματα επιλύονται από Γκοντσάρεβα και Τσιστιακόφ και τα μέλη της διοίκησης, ασχολούνται κυρίως με τους επιμέρους τομείς που έχει αναλάβει το καθένα. Ο Βρύζας με την εκπροσώπηση του ΠΑΟΚ σε Λίγκα, ΕΠΟ, οι Ποικιλίδης-Μηλιωρίδης με το κομμάτι των συνδέσμων, ο Γεροντίδης με το κομμάτι της ασφάλειας συνολικά και ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος εκπροσωπεί τον Ερασιτέχνη.

Ήθελε να έχει μία συνέχεια η διοίκηση μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν, όταν και θα γίνει η συνολική αποτίμηση για την ομάδα. Σ' αυτό το σημείο πρέπει να διευκρινίσουμε ότι η πενταετής θητεία της διοίκησης δεν είναι δεσμευτική, καθώς ο μεγαλομέτοχος με το συντριπτικό ποσοστό του 71,8% που κατέχει μπορεί ανά πάσα στιγμή να προκαλέσει Γενική Συνέλευση και να προχωρήσει σε διοικητικές αλλαγές.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ