ΠΑΟΚ

Tο παρασκήνιο της συμφωνίας ΠΑΟΚ - Ρατς

Tο παρασκήνιο της συμφωνίας ΠΑΟΚ - Ρατς

Πώς ο διεθνής Ρουμάνος μπακ έφθασε στο σημείο να πει το “ναι” στον ΠΑΟΚ, ενώ είχε προχωρημένες συζητήσεις με Ισπανούς και Τούρκους.

Κι όμως. Η επικείμενη μεταγραφή του Ραζβάν Ρατς στον ΠΑΟΚ γίνεται για τον ίδιο ακριβώς λόγο που ο Ρουμάνος διεθνής μπακ έφυγε από τη Γουέστ Χαμ, δεν ανανέωσε με τη Ράγιο Βαγιεκάνο και ακόμη, συζήτησε αλλά δεν συμφώνησε με την Τραμπζονσπόρ.

Ποιος είναι αυτός; Η δίψα του να βρεθεί και πάλι σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και παίζει σταθερά σε ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Το ανέφερε στις δηλώσεις του στο ρουμανικό Τύπο “θέλω μία ομάδα στο στυλ της Σαχτάρ” και δεν είναι λόγια του αέρα, αφού αποδεικνύεται και από τις πράξεις του.

Ας κάνουμε μία μικρή αναδρομή για του λόγου το αληθές:

-Το περασμένο καλοκαίρι έχοντας ολοκληρώσει μία δεκαετή, εντυπωσιακή παρουσία στη Σαχτάρ που κατέκτησε τα πάντα, αποφάσισε να παίξει σε ομάδα Πρέμιερ Λιγκ. Πήγε στη Γουέστ Χαμ υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο έναντι 35.000 λιρών την εβδομάδα και με όρο ότι αν η ομάδα πέσει στην Τσάμπιονσιπ μένει ελεύθερος. Μετά από από λίγες εβδομάδες αντιλήφθηκε ότι η κατάσταση ήταν δύσκολη και ο ίδιος ήταν ασυνήθιστος στο να παίζει σε ομάδα που παλεύει να σωθεί. Μετά από αμοιβαία συμφωνία, στις 31 Γενάρη έλυσε τη συνεργασία του με τα “σφυριά” τα οποία πήραν δανεικό τον Πάμπλο Αρμέρο που έπαιξε κόντρα στην Εθνική Ελλάδας στο ματς με την Κολομβία.

Ο δισταγμός στη Ράγιο Βαγιεκάνο

Μεσούσης της περιόδου δεν μπορούσε να επιλέξει κάτι καλύτερο από τη Ράγιο Βαγιεκάνο, στην οποία, αν και είχε τον ίδιο στόχο με τη Γουέστ Χαμ, προσαρμόστηκε πολύ καλύτερα και τη βοήθησε να κρατήσει τη θέση της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Παρότι δέχθηκε πρόταση ανανέωσης για δύο χρόνια από την ισπανική ομάδα, απέφυγε να πει το “ναι”. Ο λόγος; “Ήξερα ότι υπάρχουν 18 συμβόλαια που ολοκληρώνονται και δεν μπορούσα να γνωρίζω αν η ομάδα που θα στηθεί τη νέα σεζόν θα κέρδιζε την παραμονή της. Είμαι διστακτικός και προτιμώ να περιμένω να εξηγήσω και άλλες προτάσεις” εξήγησε ο Ρατς.

Το φλερτ με την Τράμπζονσπορ

Κάπως έτσι, έφθασε στο σημείο να συζητά με τον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς στο περιθώριο του φιλικού αγώνα της Αλγερίας με τη Ρουμανία για το ενδεχόμενο ο Βόσνιος τεχνικός που αναλαμβάνει την Τραμπζονσπόρ να τον πάρει μαζί του.

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ, με συντονισμένες κινήσεις που άρχισαν από τον Άγγελο Αναστασιάδη κατέληξε στο να έρθει σε προφορική συμφωνία μαζί του για τα επόμενα δύο χρόνια. Η συνέχεια τις επόμενες μέρες..

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ