ΠΑΟΚ

Το "μαύρο" 2012 της Ουντινέζε

Το "μαύρο" 2012 της Ουντινέζε
Ουντινέζε

Για ποιο λόγο υπάρχει προβληματισμός στο στρατόπεδο της αντιπάλου του ΠΑΟΚ παρότι η ομάδα βρίσκεται σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Serie A

Η δυναμικότητα της φετινής ομάδας της Ουντινέζε αποτυπώνεται στη βαθμολογία της Serie Α, εκεί όπου οι "Ζεμπρέτε" (σ.σ. μικρές ζέβρες), όπως είναι το παρατσούκλι της, κρατούν σταθερά την τρίτη θέση και μάλιστα σε απόσταση αναπνοής από Γιουβέντους και Μίλαν.

Ωστόσο, μέσα στο 2012 έχουν κάνει την εμφάνισή τους "μαύρα σύννεφα" που στο Ούντινε θέλουν να διώξουν άμεσα πριν έρθει η καταιγίδα. Ποια είναι αυτά; Τα αποτελέσματα μακριά από το Φρίουλι. Η Ουντινέζε, στο νέο έτος έχει δώσει τρία εκτός έδρας παιχνίδια και δεν έχει πάρει ούτε ένα βαθμό.

Αρχικά, στις 15 Γενάρη έχασε με σκορ 3-2 από τη Τζένοα, 13 μέρες μετά 2-1 από τη Γιουβέντους και την περασμένη Κυριακή 3-2 στη Φλωρεντία από τη Φιορεντίνα. Είναι άξιο αναφοράς μάλιστα ότι σε τρία ματς δέχθηκε οκτώ τέρματα, ενώ μέχρι σήμερα σε όλο το πρωτάθλημα έχει δεχθεί 20.

Βέβαια, όπως σημειώνει και ο ιταλικός Τύπος, ο Φραντζέσκο Γκουιντολίν μπορεί να επικαλείται τις απουσίες του Μπενάτια για τέσσερις εβδομάδες, του Ντανίλο, του Μπαντού και του Ασαμόα, όπως επίσης και το γεγονός ότι ο Ντομίτσι αγωνίστηκε χωρίς να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Το παρήγορο για τον τεχνικό της Ουντινέζε είναι ότι παραμένει "ζεστός" ο Ντι Νατάλε πόυ σκοράρει ασταμάτητα και ακόμη ότι ο Φλόρο Φλόρες και ο Τόρζε δείχνουν σημάδια ανάκαμψης.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι της Ουντινέζε είναι η ρεβάνς των "32" του Europa League με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ