ΠΑΟΚ

Το "κλειδί" Ολίσε

Το "κλειδί" Ολίσε
INTIME SPORTS

Η ανάγκη να "φορτσάρει" ο Σεκού Ολίσε στα πλέι οφ και οι ατομικές ενέργειες του που είναι ικανές να ανεβάσουν... επίπεδο τον ΠΑΟΚ και να τροφοδοτηθούν πιο εύκολα οι Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης.

Τα πλέι οφ αποτελούν το πιο κρίσιμο κομμάτι του πρωταθλήματος και σε αυτό ο ΠΑΟΚ (όπως και οι άλλες ομάδες φυσικά) θέλει να έχει τους παίκτες του στη καλύτερη δυνατή φόρμα.

Ειδικά για τον Σεκού Ολίσε μοιάζει απαραίτητο να δείξει... ποιος είναι στους αγώνες που θα "έρθουν" μιας και μπορεί να εξελιχθεί σε "κλειδί" για την αγωνιστική άνοδο των "ασπρόμαυρων".

Σε κάποια ματς ο Λιβεριανός έκανε σαφές πως διαθέτει ποιότητα, έχει την ατομική ενέργεια για να ταλαιπωρήσει τις αντίπαλες άμυνες ωστόσο του λείπει η σταθερότητα.

Βέβαια γι' αυτό υπάρχει το ελαφρυντικό των τραυματισμών του, με τον Ολίσε να μπορεί να ξεκουραστεί αυτό το διάστημα μέχρι την έναρξη των πλέι οφ και να έχει την ευκαιρία να φανερώσει τις πολλές δυνατότητές του στη συγκεκριμένη φάση. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ μιας και ο 23χρονος ποδοσφαιριστής μπορεί να ανεβάσει... επίπεδο τον "Δικέφαλο".

Στα άκρα η ομάδα "πονάει" όσον αφορά την ατομική ενέργεια, ακόμη και ο Αμπντούλ Καμαρά, που είναι πολύτιμος, έχει δείξει πως δεν μπορεί εύκολα να παίξει ένας εναντίον ενός και ως εκ τούτου δύσκολα δημιουργούνται με προσωπικές ενέργειες ρήγματα στην άμυνα των αντιπάλων του ΠΑΟΚ.

Αυτό ωστόσο μπορεί να το κάνει εύκολα ένας... καλός Ολίσε μιας και έχει δείξει πως μπορεί να "πονοκεφαλιάσει" τους αμυντικούς των άλλων ομάδων, μπορεί να "πατήσει" περιοχή έπειτα από προσωπικές ενέργειές του (όπως έγινε και στον αγώνα με την Βέροια που "σέρβιρε" στον Κλάους για το 2-0) και να τροφοδοτήσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ που αγωνίζονται στην επίθεση (ή και να απειλήσει μόνος του εφόσον μπορεί).

Με δεδομένο μάλιστα πως οι Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης δεν τροφοδοτούνται εύκολα από τους παίκτες του ΠΑΟΚ που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή μιας και έχουν δείξει πως... δεν έχουν αυτή την δυνατότητα, μοιάζει ακόμη πιο αναγκαίο το ανέβασμα της απόδοσης του Ολίσε στα πλέι οφ ούτως ώστε αυτός να κάνει πιο... εύκολη την ζωή τους.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ