ΠΑΟΚ

Το έξτρα κίνητρο του Σαλπιγγίδη

Το έξτρα κίνητρο του Σαλπιγγίδη

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης είναι άσφαιρος με ομάδες από το Ισραήλ φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Διαβάστε αναλυτικά...

Ο μόνος παίκτης που ανήκει αυτή την στιγμή στον ΠΑΟΚ και είχε αγωνιστεί στα ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ το 2004 είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Ο έμπειρος επιθετικός μάλιστα είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που θα βρει απέναντι του ομάδα από το Ισραήλ όντας παίκτης του "Δικεφάλου" μιας και η πρώτη "γνωριμία" του ήταν με το συγκεκριμένο σύλλογο πριν 9 χρόνια και η δεύτερη πέρυσι κόντρα στην Μπνέι.

Το κοινό σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια (δηλαδή εντός και εκτός με Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μπνέι) είναι πως ο "Σάλπι" δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα...Σε όλα αγωνίστηκε, ωστόσο έμεινε "άσφαιρος".

Ο ίδιος είχε παίξει ως βασικός στους αγώνες με την Μακάμπι (στο 1-2 της Τούμπας που μετά έγινε... 0-3 στα χαρτιά εξαιτίας της αντικανονικής συμμετοχής του Λιάσου Λουκά αλλά και στο 1-0 στο Ισραήλ), ως αλλαγή στον εκτός έδρας αγώνα με την Μπνέι (0-2) ενώ ήταν βασικός στο 4-1 της Τούμπας.

Επί της ουσίας δηλαδή ο Σαλπιγγίδης έχει ένα... έξτρα κίνητρο για να σκοράρει στους αγώνες με την Μακάμπι (σ.σ. φυσικά αυτό εφόσον ο ΠΑΟΚ δεν αγωνιστεί τελικά στο Τσάμπιονς Λιγκ) μιας και απέναντι στους Ισραηλινούς η προιστορία δείχνει πως δεν είναι... επικίνδυνος για τις αντίπαλες εστίες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ