ΠΑΟΚ

Το δεκάρι του Στέφενς και το παρασκήνιο με Νέσιντ

Το δεκάρι του Στέφενς και το παρασκήνιο με Νέσιντ

Πώς ο 24χρονος Τσέχος Τόμας Νέσιντ ήρθε στην Τούμπα και τι ζήτησε ο Χουμπ Στέφενς από το πρωί.

Πάτησε γκάζι από το πρωί και πάλι στα μεταγραφικά του ο ΠΑΟΚ. Ανακοίνωσε το δανεισμό του Τόμας Νέσιντ από την ΤΣΣΚΑ και έχει μπει σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την απόκτηση επιτελικού μέσου που έχει υποδείξει ο Χουμπ Στέφενς.

Αρχικά, σε ό,τι αφορά στην περίπτωση Νέσιντ, ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο Τσέχος είχε πάρει το μήνυμα ότι θα είναι η πέμπτη επιλογή φέτος για την επιθετική γραμμή της ΤΣΣΚΑ. Ωστόσο, ο ίδιος ήθελε να παίζει. γι' αυτο και η ΤΣΣΚΑ άναψε το "πράσινο φως" για το δανεισμό του.

Με βάση τις πρώτες πληροφορίες, ο υψηλόσωμος φορ έχει συμβόλαιο κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ ετησίως με την ΤΣΣΚΑ και μένει να διευκρινιστεί ποιοι ακριβώς θα είναι οι όροι του δανεισμού του και αν καλύπτει μέρος ή όλες τις απολαβές του.

Ο Νέσιντ σε 107 συμμετοχές (σε όλες τις διοργανώσεις) έχει σημειώσει 30 γκολ, ενώ είναι και διεθνής έχοντας 7 γκολ σε 26 ματς στην Εθνική Τσεχίας. Πριν πάει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας το 2007, είχε αγωνιστεί στη Σλάβια Πράγας και δανεικός μία σεζόν στη Γιάμπλονετς.

Επέλεξε δεκάρι ο Στέφενς

Το πρωί, εξάλλου, ο Χουμπ Στέφενς υπέδειξε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ τον παίκτη που θέλει για οργανωτή στην ομάδα του. Τις διαπραγματεύσεις κάνει ο γιος του, Μάικλ και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ