ΠΑΟΚ

Το δάνειο Σαββίδη στην Ροστόφ και η καθυστερημένη επιστροφή

Το δάνειο Σαββίδη στην Ροστόφ και η καθυστερημένη επιστροφή

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, θα παραχωρήσει στις 1 Νοεμβρίου συνέντευξη Τύπου προκειμένου να αναφερθεί στο ζήτημα της δανειοδότησης της Ροστόφ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, θα παραθέσει στις 1 Νοεμβρίου συνέντευξη Τύπου προκειμένου να αναφερθεί στο ζήτημα της δανειοδότησης της Ροστόφ.

Ρωσικά ΜΜΕ φιλοξενούν σήμερα (30/10) ρεπορτάζ που γνωστοποιούν λεπτομέρειες του θέματος και στα οποία γίνεται λόγος για καθυστερημένη επιστροφή των χρημάτων από την Ροστόφ στην εταιρεία του Σαββίδη.

Οπως αναφέρεται, συγκεκριμένα, επί του θέματος στην ιστοσελίδα " u-f.ru": "Το δάνειο που δόθηκε από εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη στις 17 Απριλίου 2012, κατόπιν αιτήματος του προέδρου της Ροστόφ, είναι περίπου ύψους 15 εκ. ρούβλια. Από την υπηρεσία Τύπου του επιχειρηματία έγινε γνωστό ότι στις 31 Αυγούστου η δανειακή σύμβαση έληξε, αλλά τα χρήματα συν τους τόκους (17,5 εκατομμύρια ρούβλια) δεν επεστράφησαν στην εταιρεία του Σαββίδη.

Σύμφωνα με ορισμένους, σε μια ιδιωτική συνομιλία ο πρόεδρος της Ροστόφ ζήτησε από τον Σαββίδη να περιμένει. Στα τέλη του Σεπτέμβρη, πάντως, η υπομονή του Σαββίδη "έσπασε" και η εταιρεία του προσέφυγε στο διαιτητικό δικαστήριο για την ανάκτηση των κεφαλαίων από την Ροστόφ.

Σχεδόν ένα μήνα αργότερα, στα μέσα Οκτωβρίου, τα χρήματα του δανείου μεταφέρθηκαν από τους λογαριασμούς της Ροστόφ σε λογαριασμό της εταιρείας Σαββίδη. Όμως, η καθυστέρηση της πληρωμής θύμωσε τον Σαββίδη ο οποίος απαίτησε πρόστιμο για καθυστερημένη εκτέλεση της σύμβασης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ροστόφ δήλωσε ότι ο σύλλογος έλαβε επανειλημμένα χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς και έπειτα αναγκάστηκε να επιστρέψει τα ποσά που έλαβε ως βοήθεια προς την ομάδα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ