ΠΑΟΚ

Το αντίδοτο Μπόλονι στο 3-5-1-1 της Ουντινέζε

Το αντίδοτο Μπόλονι στο 3-5-1-1 της Ουντινέζε
INTIME SPORTS

Στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ στο "Φρίουλι", ο Λάσλο Μπόλονι έδειξε ξεκάθαρη προτίμηση στους Κλάους, Σταφυλίδη για το αρχικό σχήμα.

Γνωριμία με τον αγωνιστικό χώρο του σταδίου "Φρίουλι" είχαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ το βράδυ της Τετάρτης (15/2).

Προπονήθηκαν χαλαρά, με τον Λάσλο Μπόλονι να δείχνει για μία ακόμη φορά ότι έχει κατασταλλαγμένες σκέψεις για την ενδεκάδα και, μάλιστα, να δίνει και απαντήσεις για δύο διλήμματα που αφορούν στη θέση του αριστερού μπακ και του σέντερ φορ.

Ο Σταφυλίδης και ο Αθανασιάδης φαίνεται ότι... κερδίζουν οριστικά τη μάχη από Λίνο και Γιάννου αντίστοιχα και το μόνο που μένει είναι να επιβεβαιωθει αυτό το βράδυ της Πέμπτης, όταν θα ανακοινωθούν οι ενδεκάδες των δύο ομάδων, αφού, ως γνωστό, ο Μπόλονι αρέσκεται και σε αλλαγές της τελευταίας στιγμής.Για τις υπόλοιπες εννιά θέσεις το τοπίο είναι ξεκάθαρο.

Ο Κρέσιτς θα είναι κάτω από την εστία, ο Σνάουτσνερ θα αγωνιστεί στα δεξιά της άμυνας και οι Μαλεζάς-Τσιρίλο (αισθάνθηκε μία μικρή ενόχληση στο δικέφαλο στη διάρκεια της προπόνησης επί ιταλικού εδάφους, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει σημάδι ανησυχίας) στο κέντρο της.

Η τριάδα των μέσων θα αποτελείται από τους Γκαρσία, Λάζαρ και Φωτάκη, ενώ ο Σαλπιγγίδης (δεξιά) και ο Γεωργιάδης (αριστερά) θα καλύψουν τα άκρα της επίθεσης.

Έτοιμο και το πλάνο του Γκουιντολίν

Στην αντίπερα όχθη και η Ουντινέζε ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με τα γνωστά προβλήματα των τραυματιών Ίσλα, Μπαντού (και οι δύο χειρουργήθηκαν την Τετάρτη) Ντι Νατάλε και Ασαμόα.

Ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν δείχνει να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει και θα είναι βασισμένη στη διάταξη του 3-5-1-1.

Ο Χαντάνοβιτς θα είναι κάτω από την εστία, η τριάδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Μπενάτια, Ντανίλο και Ντομίτσι, ενώ στα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται ο Μπάστα (δεξιά) και ο Αρμέρο (αριστερά).

Ως κεντρικοί μέσοι θα αγωνιστούν οι Πίντσι, ο Μπατόκιο και Πατσιέντσα, και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Φλόρο Φλόρες θα βρεθεί ένας εκ των Αμπντί ή Φαμπρίνι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ