ΠΑΟΚ

Το πλάνο αξιοποίησης Μάτος και Σάχοβ

Dnipropetrovsk's midfielder from Ukraine Yevhen Shakhov heads the ball during the UEFA Europa League football match between Lazio Rome and FK Dnipro Dnipropetrovsk, on November 26, 2015 at the Olympic stadium in Rome.  AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS / AFP / GABRIEL BOUYS        (Photo credit should read GABRIEL BOUYS/AFP/Getty Images)
Σάκχοφ Σάχοβ AFP/GETTY IMAGES

Σε ποιες θέσεις σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν Μάτος και Σάχοβ στον ΠΑΟΚ. Τι δηλώνει ο πρώτος στο Sport24.gr και τι ο ατζέντης τους.

Ο ατζέντης Βαντίμ Σαμπλί που έφερε Μάτος και Σάχοβ στην Τούμπα αποκάλυψε λεπτομέρειες του διαζυγίου με τη Ντνίπρο και της συμφωνίας με τον Δικέφαλο. Ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην ανακοίνωση των μεταγραφών των Λέο Μάτος και Εβγκέν Σάχοβ γιατί ήταν κλεισμένοι εδώ και μέρες και ο Λούμπος Μίχελ ήθελε να ολοκληρωθούν μετά τα play offs.

Για τους δύο ποδοσφαιριστές υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο αξιοποίησής τους από τον Βλάνταν Ίβιτς το οποίο φυσικά έχει συζητηθεί με τον Σλοβάκο πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος μπακ έχει μεν τη δυνατότητα να καλύψει τις θέσεις και στα δύο άκρα της άμυνας, αλλά και να παίξει και ως δεξί χαφ (κάτι που έκανε στην Τσερνομόρετς), όμως, η κυρίαρχη σκέψη στον ΠΑΟΚ είναι ότι του χρόνου θα καλύψει βασικά τη θέση του δεξιού μπακ. Όσο για τον Εβγκέν Σάχοβ, ο ύψους 1,87μ. δεξιοπόδαρος μέσος υπολογίζεται για τη θέση "8", δηλαδή ως ο παίκτης που μπορεί να παίξει δίπλα στον αμυντικό μέσο και να έχει και επιτελικές ικανότητες.

Λίγο πάνω από 400.000 ευρώ οι ετήσιες απολαβές

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τους δύο παίκτες, οι συνολικές απολαβές για τα τρία χρόνια θα ξεπεράσουν το 1,2 εκ. ευρώ για τον καθένα. Ετησίως, δηλαδή θα αμείβονται με λίγα περισσότερα από 400.000 ευρώ και στα συμβόλαιά τους θα υπάρχουν φυσικά και διάφορα μπόνους.

Μάτος στο Sport24.gr: "Χαίρομαι που θα παίξω στον ΠΑΟΚ"

Το Sport24.gr κατάφερε να επικοινωνήσει με τον Λέο Μάτος, ο οποίος δεν ήθελε να μιλήσει πολύ για τη συμφωνία. Αυτό που τόνισε είναι: "Είμαι χαρούμενος που θα παίξω στον ΠΑΟΚ. Θα έρθω στη Θεσσαλονίκη στις 21 Ιουνίου. Ο ΠΑΟΚ ειναι πολύ μεγάλος σύλλογος. Η σύζυγός μου και τα παιδιά μου είναι πολύ χαρούμενοι για αυτή τη νέα εμπειρία. Η Θεσσαλονίκη είναι εξαιρετική πόλη για να ζεις".Ουσιαστικά θα έρθει μία μέρα πριν την "πρώτη" προπόνηση της νέας σεζόν.

Ο ατζέντης τους, Βαντίμ Σαμπλί εξηγεί γιατί επέλεξαν ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε μέσα σε διάστημα σχεδόν δύο ωρών τις μεταγραφές των Λέο Μάτος και Εβγκέν Σάχοβ. Πίσω από αυτές κρύβεται ο ίδιος άνθρωπος, ο Ουκρανός ατζέντης, Βαντίμ Σαμπλιί, ο οποίος έκανε δηλώσεις στην Ουκρανία για την συμφωνία των δύο παικτών με τον ΠΑΟΚ. "Ο Εβγκέν έφυγε από την Ντνίπρο γιατί ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του και δεν του έγινε και πρόταση. Στον Μάτος οφείλονταν χρήματα και επιδιώξαμε να κάνουμε μία συμφωνία για να χωρίσουμε φιλικά. Δεν είμαστε ζώα, ψάξαμε έναν πολιτισμένο τρόπο. Και στον Σάκχοφ οφείλονταν χρήματα".Σε ό,τι αφορά στον Σάχοβ, ο Σαμπλιί πρόσθεσε:

"Από τη στιγμή που δεν ανανέωσε με την Ντνίπρο του ήρθε στο δρόμο του η προοπτική του ΠΑΟΚ, μιας ομάδας που συμμετέχει στα προκριματικά του Champions League. Είναι σπουδαία επιλογή για τον Εβγκέν και νομίζω ότι τα καλύτερα στην καριέρα του έρχονται από εδώ και στο εξής. Όσο για τον Μάτο, η προοπτική του ΠΑΟΚ μίας ομάδας πολύ ενδιαφέρουσας όχι μόνο γιατί παίζει ο Μπαρμπέτοφ, μας έκανε να σκεφτούμε ότι δεν πρέπει να καθυστερήσουμε κι άλλο. Και οι δυο είναι πολυ ικανοποιημένοι που υπέγραψαν τριετή συμβόλαια με τον ΠΑΟΚ και είναι γεμάτοι από επιθυμία να δουλέψουν σκληρά".

Блестящая игра во второй части сезона превратила Евгения Шахова в одного из ключевых футболистов "Днепра", позволила попасть в расширенный список кандидатов на поездку на Евро-2016 в составе сборной Украины и привлекла внимание скаутов иностранных клубов. Греческий ПАОК был самым серьезным, солидным и настрйчивым в своем желании заполучить Женю. И это был тот случай, когда амбиции игрока совпали с высокими амбициями стабильного клуба. Трехлетний контракт стал итогом интенсивных переговоров. Поздравляю и Женю Шахова, и ПАОК. Желаю продуктивного и результативного сотрудничества!#ProStar

A photo posted by Shablii Vadim (@shablii_vadim) on

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ