ΠΑΟΚ

Το πιθανό σχήμα του ΠΑΟΚ για Καυτανζόγλειο

Το πιθανό σχήμα του ΠΑΟΚ για Καυτανζόγλειο
INTIME SPORTS

Διαβάστε ποια είναι η πιθανή ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Ιγκόρ Τούντορ στο Καυτανζόγλειο. Τι ζήτησε από τους παίκτες του και σε ποιον τομέα έδωσε έμφαση στις προπονήσεις.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό (18/10 - 20:30) ντέρμπι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Ο Ιγκόρ Τούντορ προσανατολίζεται στο να παρατάξει μία ενδεκάδα χωρίς εκπλήξεις στο παιχνίδι, σύμφωνα με τις ενδείξεις από τις δοκιμές που έκανε στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών.

Ο Κροάτης τεχνικός λοιπόν όπως φαίνεται θα ξεκινήσει με τον Όλσεν κάτω από τα δοκάρια, τους Τζαβέλλα, Βίτορ και Κόστα στην άμυνα, Κάτσε, Τζιόλη και Πέλκα στη μεσαία γραμμή, Ροντρίγκες δεξιά και Λέοβατς που επιστρέφει αριστερά, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Μακ με τον Μπερμπάτοφ. Βέβαια, υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Σάμπο στο χώρο του κέντρου.

Ο κόουτς του "Δικεφάλου" ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να επιβάλλουν αυτοί τον ρυθμό του αγώνα, ενώ ποντάρει αρκετά στην ταχύτητα της ομάδας του. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της εβδομάδας έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις στημένες φάσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ