ΠΑΟΚ

Το ντέρμπι έφερε μάζωξη στη μνήμη του Λόραντ

Το ντέρμπι έφερε μάζωξη στη μνήμη του Λόραντ

Διαβάστε για την συγκέντρωση βετεράνων του ΠΑΟΚ προς τιμήν του Γκιούλα Λόραντ, ο οποίος είχε φύγει από την ζωή σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 31 Μαϊου 1981.

Συγκέντρωση με ιστορία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (8/2) σε καφενείο στην περιοχή Επταπυργίου στην Θεσσαλονίκη. Εγινε συγκεκριμένα μία μάζωξη βετεράνων του ΠΑΟΚ την οποία προκάλεσε ο Γιάννης Σιδηρόπουλος, ο οποίος είναι 86 ετών Ελληνας από Γερμανία και είχε έρθει στην χώρα μας από την εποχή που ήταν ο Λόραντ στον πάγκο του ΠΑΟΚ και μάλιστα το πρώτο διάστημα ήταν και διερμηνέας του.

Προσκάλεσε, λοιπόν, τους βετεράνους εκείνης της γενιάς στο καφενείο που, πλέον, έχουν τα εγγόνια του για να τιμήσουν τη μνήμη του Λόραντ. Επέλεξε, όχι τυχαία, αυτή η μάζωξη να γίνει ανήμερα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό γιατί ο Ούγγρος προπονητής είχε φύγει από την ζωή εν ώρα αγώνα με τους "ερυθρολεύκους" στις 31 Μαϊου 1981.

Παρόντες ήταν ο Γιώργος Κούδας, ο Κούλης Αποστολίδης, ο Κώστας Ορφανός, ο Νέτο Γκουερίνο, ο Μλάντεν Φούρτουλα, ο Κώστας Ιωσηφίδης, ο Κώστας Μαλιούφας, ο Βασίλης Βασιλάκος, ο Θόδωρος Αποστολίδης, ο Σάκης Παντελίδης και ο Νίκος Σπανδωνίδης όπως επίσης και ο γνωστός φίλος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Χαλκίδης, ο οποίος ήταν πρόεδρος της ομάδας της Καστοριάς που είχε κατακτήσει το Κύπελλο.

Στη συνάντηση ξύπνησαν αναμνήσεις από τον Λόραντ με τον οποίο ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα, ενώ οι βετεράνοι του Δικεφάλου έστειλαν και ένα μήνυμα ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό ότι "τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πρέπει να είναι γιορτή για τον ΠΑΟΚ"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ