ΠΑΟΚ

Το μήνυμα Κοντονή στους παίκτες του ΠΑΟΚ

Το μήνυμα Κοντονή στους παίκτες του ΠΑΟΚ
Κοντονής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δείτε σε video τις παραινέσεις και την υπόσχεση του Σταύρου Κοντονή στους Χατζηισαϊα και Κάκκο στη μπουτίκ του Δικεφάλου στη Sport Expo.

Ο ΠΑΟΚ έχει στήσει την κινητή του μπουτίκ στην έκθεση για τον αθλητισμό που διεξάγεται στο Περίπτερο 13 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης με αφορμή τον Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος".

Από αυτή πέρασε και ο Σταύρος Κοντονής που είχε ορισμένα ενδιαφέροντα μηνύματα να στείλει προς τον Δημήτρη Χατζηισαΐα και τον Γιώργο Κάκκο, τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που βρίσκονταν εκεί.

Διαβάστε τι ακριβώς αναφέρει γι' αυτή τη... συνάντηση το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και δείτε και το video και φωτογραφίες από την εκδήλωση:

"O ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να μην αποτελεί έναν από τους βασικούς πυρήνες μιας έκθεσης για τον αθλητισμό στη Θεσσαλονίκη. Με αφορμή τον Διεθνή Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος” η ΔΕΘ… φόρεσε τ’ αθλητικά της με το περίπτερο του Δικεφάλου και το ειδικό λογότυπο των 90 χρόνων να ξεχωρίζει.Από τις 31 Μαρτίου μέχρι και τις 02 Απριλίου το PAOK FC Mobile Store θα βρίσκεται στο περίπτερο 13 της ΔΕΘ και θα περιμένει όλους τους φίλους της ομάδας με την πλήρη γκάμα προϊόντων του Δικεφάλου και φυσικά το Toumba Magazine, το επίσημο περιοδικό του ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, όσοι επισκεφτείτε την Sportexpo θα έχετε καθημερινά την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που θα βρεθούν εκεί για να υποστηρίξουν το θεσμό και να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο υπογράφοντας αυτόγραφα και βγαίνοντας φωτογραφίες. Την αρχή έκαναν οι Κάκκο και Χατζηισαΐας που παραβρέθηκαν την Πέμπτη (31.03) στην κινητή μπουτίκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για περισσότερη από μία ώρα και δεν…χάλασαν το χατήρι σε κανέναν, μικρό και μεγάλο. Ο τρίτος επισκέπτης του περίπτερου του ΠΑΟΚ ήταν έκπληξη!

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ο οποίος πραγματοποίησε τα εγκαίνια της έκθεσης και δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο ασπρόμαυρο κομμάτι αυτής, συνομιλώντας τόσο με τους παίκτες του Δικεφάλου όσου και με τους οπαδούς που βρέθηκαν εκεί και εκδηλώνοντας για άλλη μια φορά την πρόθεσή του να πατάξει τη διαφθορά που ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και να καταπολεμήσει τη βία".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ