ΠΑΟΚ

Το φλερτ με Ουσέρο αναθερμαίνεται

Το φλερτ με Ουσέρο αναθερμαίνεται
Ουσέρο INTIME SPORTS

Τι συμβαίνει με την περίπτωση του κεντρικού μέσου Φερνάντο Ουσέρο, που φεύγει από τον Αστέρα Τρίπολης και το φιλολογικό -για την ώρα- ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Σταθερά στις μεταγραφικές λίστες του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια βρίσκεται ο Φερνάντο Ουσέρο. Ο Ισπανός μέσος του Αστέρα Τρίπολης αρέσει στον ΠΑΟΚ από την εποχή που προπονητής ήταν ο Γιώργος Δώνης (δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι και τώρα τον θέλει στον ΑΠΟΕΛ ο Έλληνας τεχνικός).

Στις συζητήσεις μεταγραφικού χαρακτήρα που έγιναν τελευταία το όνομά του "έπαιξε", αλλά κανείς δεν ξέρει αν ο Αναστασιάδης και τα υπόλοιπα στελέχη του ΠΑΟΚ καταθέσουν πρόταση για την απόκτησή του.

Με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν, οι απαιτήσεις του Αστέρα φτάνουν τις 250.000 ευρώ (λέγεται ότι αυτό το ποσό αντιστοιχεί στη ρήτρα για μεταγραφή σε άλλη ελληνική ομάδα), ενώ και άλλες ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον. Εκτός του ΑΠΟΕΛ και η Μπέτις θέλει τον Ουσέρο, ενώ υπάρχει κι άλλο ενδιαφέρον από την Ελλάδα.

Προς το παρόν, λοιπόν, το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ παραμένει φιλολογικό. Το αν μετουσιωθεί σε κρούση θα φανεί τις επόμενες μέρες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ