ΠΑΟΚ

Τι ανησυχεί ΠΑΟΚ και Μέταλιστ

Τι ανησυχεί ΠΑΟΚ και Μέταλιστ

Τι φοβούνται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και της Μέταλιστ ενόψει της απόφασης της UEFA για την αντικανονική συμμετοχή των Ουκρανών στο Τσάμπιονς Λιγκ. Διαβάστε αναλυτικά...

Τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στην Μέταλιστ υπάρχει ανησυχία μέχρι να βγει η απόφαση της UEFA.

Στους Ουκρανούς παρατηρείται μια σύγχυση, μάλιστα μεταφέρεται με κριτικό τρόπο από τον ουκρανικό Τύπο όσα λένε στην ουκρανική ομάδα αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ που κάναμε στη συγκεκριμένη χώρα, οι συνάδελφοι από εκεί τονίζουν πως άλλα στελέχη της Μέταλιστ ισχυρίζονταν πως θα δικαιωθεί ο σύλλογος και άλλοι ότι πιθανότατα θα τιμωρηθεί και θα περάσει ο ΠΑΟΚ.

Ακόμη υπάρχει κριτική για το ότι ο νομικός εκπρόσωπος της Μέταλιτ, Μάρκιαν Κλουικόφσκι δήλωσε πως "κατά την άποψή μας, δεν έχει αποδειχθεί η ενοχή της Μέταλιστ. Οι αποδείξεις είναι εξαιρετικά ανίσχυρες, κατ' αρχήν μη νόμιμες και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν", ενώ πριν λίγο καιρό είχε "βγει" ένα κλίμα πως η υπερασπιστική γραμμή των Ουκρανών ήταν καλή και πως δεν υπήρχε κάποιος ιδιαίτερος κίνδυνος.

Από την άλλη, στον ΠΑΟΚ ανησυχεί το γεγονός πως η UEFA αργεί στο να κάνει γνωστή την απόφασή της. Από την προηγούμενη εβδομάδα αυτό το θέμα καθυστερεί και μάλιστα σήμερα (12/8) ειδοποιήθηκε η ουκρανική ομάδα πως η απόφαση θα βγει την Τετάρτη. Ολα αυτά στον ΠΑΟΚ δεν "ακούγονται" ωραία μιας και εκτιμάται πως άμεσα θα έπρεπε να αποφασίσει η Επιτροπή Εφέσεων.

Ενας δεύτερος λόγος που ανησυχεί ο ΠΑΟΚ είναι το ότι η Μέταλιστ "παίζει" δυνατά πως ο αγώνας με την Καρπάτι έγινε πριν πέντε χρόνια και ότι πλέον στην ομάδα δεν υπάρχει κάποιο μέλος με την διοικητική κατάσταση που υπήρχε τότε. Και ως εκ τούτου στον "Δικέφαλο" δεν γνωρίζουν το πώς θα αντιδράσει σε αυτό η UEFA.

Φοβούνται πως υπάρχει η προοπτική να υπάρχει κάποιο χρηματικό πρόστιμο ή τιμωρία για την νέα σεζόν, αν και γενικώς στον ΠΑΟΚ δεν μπορούν ακριβώς να προβλέψουν με ποιον τρόπο μπορεί να επιβληθεί τιμωρία στην Μέταλιστ.

Αν δεν δικαιωθούν πάντως οι "ασπρόμαυροι", είναι πιθανόν να κινηθούν νομικά "πηγαίνοντας" την υπόθεση στο CAS καθώς θεωρούν πως αδικήθηκαν δύο φορές. Μία στην υπόθεση με την Φενέρ αφού μία μέρα πριν την κλήρωση, από τους δυνατούς ο ΠΑΟΚ "πήγε" στους ανίσχυρους και μία τώρα με την Μέταλιστ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ