ΠΑΟΚ

Τι γίνεται με Παπαγιαννόπουλο;

Τι γίνεται με Παπαγιαννόπουλο;
INTIME SPORTS

Η μέχρι τώρα πορεία του Σωτήρη Παπαγιαννόπουλου στον ΠΑΟΚ. Από το καλό ξεκίνημα στους αποκλεισμούς από τις αποστολές. Διαβάστε αναλυτικά.

Επτά συμμετοχές έχει μέχρι τώρα στον ΠΑΟΚ ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος. Ο ομογενής άσος ήρθε στον "Δικέφαλο" τον περασμένο Γενάρη για να αποτελέσει μία εναλλακτική στα μετόπισθεν, όπου ο ΠΑΟΚ αντιμετώπιζε μέχρι πρότινος σοβαρά προβλήματα.

Πρώτο δείγμα θετικό

Ο Άγγελος Αναστασιάδης εμπιστεύθηκε σταδιακά τον υψηλόσωμο αμυντικό δίνοντάς του χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή. Τα στοιχεία που έδειξε ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν ενθαρρυντικά και έκαναν αρκετούς να πουν πως πρόκειται για μία πολύ καλή λύση για την άμυνα, με δεδομένο και το χαμηλό κόστος του συμβολαίου του και του ερχομού του στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, ο Παπαγιαννόπουλος με τις εμφανίσεις του στα εκτός έδρας ματς με την Βέροια και τον Παναθηναϊκό, που αγωνίστηκε ως βασικός, έδειξε ότι μπορεί να αντεπεξέλθει ακόμη και στα χαφ, αφού αγωνίστηκε για μερικά λεπτά στην Λεωφόρο στη συγκεκριμένη θέση.

Κακό ματς στην Κομοτηνή

Τα πράγματα, ωστόσο, δεν εξελίχθηκαν καλά για εκείνον, αφού στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, αν και ξεκίνησε πάλι βασικός, έκανε λάθη και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Από εκείνον τον αγώνα μέχρι και αυτόν του Σαββάτου (18/4) κόντρα στην Κέρκυρα ο Παπαγιαννόπουλος μένει διαρκώς εκτός αποστολής και η παραμονή του στην ομάδα θα... εξεταστεί σοβαρά το ερχόμενο καλοκαίρι.

Κανένα θέμα με Γ.Χ

Ο Γιώργος Γεωργιάδης έχει τονίσει ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον συγκεκριμένο παίκτη, ωστόσο, το γεγονός ότι τον αφήνει διαρκώς εκτός αποστολής δεν περνά απαρατήρητο. Στο παιχνίδι με την Ξάνθη, ο Γ.Χ προτίμησε να συμπεριλάβει στην αποστολή τον νεαρό, Αχιλλέα Πούγγουρα, ο οποίος, όπως δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός, ήταν πιο έτοιμος από τον Παπαγιαννόπουλο!

Ο ομογενής αμυντικός δεν βρίσκεται στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με την Κέρκυρα, αφού, προφανώς, ο Γεωργιάδης έκρινε πως του αρκεί να έχει ένα στόπερ στον πάγκο (Ρικάρντο Κόστα). Όπως γίνεται κατανοητό η παραμονή του Παπαγιαννόπουλου στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι είναι κάτι που θα συζητηθεί στην Τούμπα με την έλευση του νέου τεχνικού διευθυντή.

Βέβαια, αν ο Γ.Χ δώσει ευκαιρίες στα πλέι οφ στον υψηλόσωμο αμυντικό, τότε τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν, εφόσον, φυσικά, ο παίκτης τις εκμεταλλευτεί!

Πανθρακικός - ΠΑΟΚ 3-1 45'

ΠΑΟΚ - Εργοτέλης 1-0 10'

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 4-3 90'

Βέροια - ΠΑΟΚ 1-3 89'

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-0 1'

ΠΑΟΚ - Πλατανιάς 1-0 22'

Καλλονή ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 1-2 1'

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ