ΠΑΟΚ

Τι έλεγε ο Κουκουλάκης: "Δεν μπορούσα να δώσω φάουλ, ο Όλσεν δεν κινήθηκε"

Τι έλεγε ο Κουκουλάκης: "Δεν μπορούσα να δώσω φάουλ, ο Όλσεν δεν κινήθηκε"
INTIME SPORTS

Διαβάστε τον διάλογο του Μιχάλη Κουκουλάκη με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας.

Η φάση του τρίτου γκολ του Ηρακλή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ συζητήθηκε όσο καμία άλλη φέτος στο πρωτάθλημα, καθώς καθόρισε και το τελικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι του Καυτανζογλείου.

Μίλησαν πολλοί για το αν έγινε ή δεν έγινε φάουλ πάνω στον Όλσεν (τελευταίος ο καθηγητής διαιτησίας, Γιώργος Φασόλης που τόνισε ότι έγινε φάουλ, καθώς με την κίνηση που έκαναν οι παίκτες του Ηρακλή παρεμπόδιζαν τον Σουηδό τερματοφύλακα).

Έχει, όμως, αξία να δούμε τι λέει ο διαιτήτής του αγώνα, Μιχάλης Κουκουλάκης. Τον διάλογο με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ δημοσίευσε η εφημερίδα "Metrosport". Διαβάστε το σχετικό κείμενο:

"Τι έλεγε ο Κουκουλάκης στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Όταν του παραπονέθηκαν για το επιθετικό φάουλ στον Ολσεν, ο Κουκουλάκης έλεγε με ψυχρό βλέμμα: "Δεν μπορούσα να δώσω φάουλ, αφού ο τερματοφύλακας δεν έκανε κίνηση για να αποκρούσει την μπάλα". Η απάντηση που πήρε ήταν η εξής: "Και πώς να κάνει καλή κίνηση όταν τρεις παίκτες του Ηρακλή τον περικύκλωσαν και δεν τον άφησαν να κινηθεί;". Σε αυτή την απάντηση των επιτελών του ΠΑΟΚ, δεν είχε να δώσει άλλη ερμηνεία ο διαιτητής..."

Καλό βαθμό από τον παρατηρητή Καλύβα

Σύμφωνα, τέλος, με πληροφορίες, ο παρατηρητής διαιτησίας της αναμέτρησης, Δημήτρης Καλύβας απο τη Βοιωτία έβαλε πολύ καλό βαθμό στην διαιτησία του Κουκουλάκη και την παρουσία των βοηθών του Φραγκιαδάκη και Φαντόπουλου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ