ΠΑΟΚ

Θέμα με τις δηλώσεις (;) Σαββίδη για Κουρτσένκο

Θέμα με τις δηλώσεις (;) Σαββίδη για Κουρτσένκο
INTIME SPORTS

Η συνέντευξη του Ιβάν Σαββίδη μετά την ήττα από την Μέταλιστ προκάλεσε αντιδράσεις στην Ουκρανία

Η θέση που φέρεται να εξέφρασε ο Ιβάν Σαββίδης σε ουκρανικό περιοδικό πώς αμφιβάλει αν ο Σεργκέι Κουρτσένκο είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης της Μέταλιστ προκάλεσε την αντίδραση της ομάδα του Χάρκοβο και οδήγησε στην αφαίρεση της σχετικής παραγράφου από το κείμενο της συνέντευξης του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ.

"Δεν συνέβη κάτι τρομερό. Δημοσιεύσαμε το κείμενο της συνέντευξης όπως μας το έστειλε ο συνεργάτης μας, Μαξίμ Ροζένκο. Λίγο αργότερα δεχθήκαμε ένα τηλεφώνημα από το γραφείο Τύπου της Μέταλιστ και μας είπαν πώς έχουν άριστη σχέση με τον Σαββίδη και ότι δεν θα έλεγε αυτά τα πράγματα.

Δεν μπορούσαμε να αποδείξουμε το αντίθετο, ο Μαξίμ Ροζένκο ήταν στην Ελλάδα για τον αγώνα και δεν είχαμε ηχογράφηση της συνέντευξης. Έτσι, αποφάσισα να αφαιρέσω αυτή την παράγραφο από το κείμενο για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση"εξήγησε ο αρχισυντάκτης του περιοδικού, Βιάτσεσλαβ Τσετσίλο.

Ωστόσο, υπήρξαν και δηλώσεις του Σεργκέι Κουρτσένκο, του ιδιοκτήτη της Μέταλιστ, που απάντησε στον Ιβάν Σαββίδη.Τόνισε, συγκεκριμένα:

"Όταν ιδιοκτήτες ορισμένων συλλόγων για να έχουν κάποια οφέλη κάνουν τέτοιες λανθασμένες δηλώσεις, αυτό είναι απογοητευτικό. Από την άλλη, όμως, είναι και κατανοητό. Ίσως τους... δίνει το μπάτζετ που χρειάζονται οι ομάδες τους για να βελτιωθούν. Ξέρω περισσότερα από αυτούς και το γνωρίζετε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ