ΠΑΟΚ

Θέλουν ποιοτικούς, δεν απασχολεί ο Μπίσεβατς

Θέλουν ποιοτικούς, δεν απασχολεί ο Μπίσεβατς
Ματέους Ντνιπρο 2012 GETTY IMAGES

Η περίπτωση του Μίλαν Μπίσεβατς μπορεί να έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι στις επιλογές που εξετάζουν Μϊχελ - Ίβιτς. Αρέσει ο Κανά Μπιγίκ που αποκάλυψε το Sport24.gr. Τι γίνεται με Ματέους (VIDEO).

Τα μεταγραφικά έχουν έρθει στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ μετά την πετυχημένη ολοκλήρωση της σεζόν με την έξοδο της ομάδας στα προκριματικά του Champions League.

Ο Λούμπος Μίχελ και ο Βλάνταν Ίβιτς είχαν χθες πολύωρη συνάντηση με τους σκάουτερ της ομάδας και έκαναν μία συνολική συζήτηση για τον σχεδιασμό της νέας περιόδου.

Το βασικό πόρισμα είναι ότι οι παίκτες που θα έρθουν θα πρέπει να είναι έμπειροι και ποιοτικοί, με στόχο η ομάδα να ανέβει επίπεδο.

Αυτή η φιλοσοφία έχει μεταφερθεί και στην ποδοσφαιρική πιάτσα και οι προτάσεις που έρχονται από ατζέντηδες γίνονται με βάση αυτή.Ωστόσο, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ φιλτράρουν πολύ καλά όλες τις περιπτώσεις. Μία από αυτές είναι του Μίλαν Μπίσεβατς, ο οποίος, μπορεί να έχει προταθεί, αλλά δεν θα απασχολήσει τον δικέφαλο.

Ο Σέρβος στόπερ της Λάτσιο είναι 33 ετών, έχει και ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα της Ρώμης και αυτά τα στοιχεία από μόνα τους δεν δίνουν περιθώρια για ενασχόληση. Αντίθετα, όπως αποκάλυψε το Sport24.gr, για τις θέσεις των κεντρικών αμυντικών μία περίπτωση που μελετάται σοβαρά και, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν έχει γίνει και κρούση, είναι του Καμερουνέζου Ζαν Αρμέλ Κανά Μπιγίκ.

Τι συμβαίνει με τον Ματέους

Εξάλλου, τις τελευταίες μέρες συντηρείται στην επικαιρότητα το θέμα του Βραζιλιάνου Ματέους της Ντνίπρο. Ο 33χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός είναι αλήθεια ότι αρέσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, όμως, υπάρχει ένας σοβαρός ενδοιασμός που, προς το παρόν τουλάχιστον, κρατά στάσιμη τη συγκεκριμένη υπόθεση. Ο ενδοιασμός έχει να κάνει με την ηλικία του και το αν ο ΠΑΟΚ πρέπει να μπει στη λογική να δώσει ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο στον Ματέους.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ