ΠΑΟΚ

Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Κανά Μπιγίκ

Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Κανά Μπιγίκ
Μπιγίκ

Ο ΠΑΟΚ είναι σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και στη λίστα των ανθρώπων του είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Ζαν-Αρμέλ Κανά Μπιγίκ. Το βιογραφικό του Καμερουνέζου στόπερ, ο οποίος ανήκει στην Τουλούζ.

Ανεξάρτητα από το αν μείνει ή όχι στον ΠΑΟΚ ο Μιγκέλ Βίτορ, οι άνθρωποι του Δικεφάλου θα κινήσουν τις διαδικασίες απόκτησης κεντρικού αμυντικού. Στη λίστα υπάρχει σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr το όνομα του γεννημένου στη Γαλλία, αλλά διεθνή με την Εθνική ομάδα του Καμερούν, Ζαν-Αρμέλ Κανά Μπιγίκ.

Είναι 27 ετών (γεννημένος στις 3 Ιουλίου 1989), έχει ύψος 1,84 και δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Τουλούζ έως τον Ιούνιο του 2017. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ έχει ήδη καταθέσει πρόταση στη γαλλική ομάδα, αλλά στην παρούσα φάση υπάρχει οικονομική διαφορά (η ενημέρωση που υπάρχει κάνει λόγο για 200.000 ευρώ).

Η Τουλούζ κατάφερε στο... νήμα να μείνει στο Σαμπιονά και ο Μπιγίκ αγωνίστηκε σε 18 παιχνίδια της, ενώ σημείωσε 2 γκολ. Εκεί αγωνίζεται από το δεύτερο μισό της σεζόν 2014-2015, ενώ από το 2011 ανήκε στη Ρεν. Τη διετία 2008-2010 έπαιζε στην Χάβρη. Παρότι φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής Κ21 της Γαλλίας, το 2012 αποφάσισε να χριστεί διεθνής με το Καμερούν, στο οποίο μετρά 5 συμμετοχές. Είναι γιος του παλαίμαχου διεθνούς Καμερουνέζου αμυντικού, Αντρέ Κανά Μπιγίκ.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Ζαν-Αρμέλ Κανά Μπιγίκ αγωνιζόταν στη Ρεν υπό την καθοδήγηση του Φιλίπ Μοντανιέ, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα με σκοπό να συζητήσει με την ΑΕΚ. Δείτε ορισμένα στιγμιότυπα με τον Καμερουνέζο υποψήφιο στόχο του ΠΑΟΚ:

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ