ΠΑΟΚ

Θέλει Ρούνιε με αγορά

Θέλει Ρούνιε με αγορά

Τι συμβαίνει με την περίπτωση του Ιβαν Ρούνιε της Νόρτζελαντ και τον ΠΑΟΚ. Πως επιβεβαιώνει έμμεσα στο Sport24.gr τις επαφές ο γενικός διευθυντής της δανέζικης ομάδα, Γιαν Λάουρσεν.

Είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει μεταξύ άλλων και έναν κεντρικό αμυντικό και αρκετές είναι οι προτάσεις που του έχουν γίνει. Στη λογική, όμως, του να έρθει στην ομάδα ένας παίκτης με προοπτική, όπως συνέβη με τον Ρόμπερτ Μακ, η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ εξετάζει την αγορά του Ιβάν Ρούνιε της Νόρτζελαντ.

Πρόκειται για έναν Κροάτη κεντρικό αμυντικό ύψους 1.92μ, ο οποίος τα τρία τελευταία χρόνια είναι αναντικατάστατος στη δανέζικη ομάδα, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2016.

Ο ΠΑΟΚ ασχολείται με την περίπτωσή του και εφόσον βρει τη χρυσή τομή στις διαπραγματεύσεις με την Νόρτζελαντ θα κινηθεί για την απόκτησή του. Τις επαφές με τον ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Ρούνιε επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο Sport24.gr ο γενικός διευθυντής της Νόρτζελαντ, Γιαν Λάουρσεν:

"Δεν μπορώ να σας πω κάτι συγκεκριμένο τώρα. Πολιτική μας είναι να μην μιλάμε για υποθέσεις που αφορούν τους παίκτες μας. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο", τόνισε αρχικά, ενώ σε ερώτηση για το αν η δανέζικη ομάδα είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον Κροάτη αμυντικό, απάντησε: "Έχω μία ομάδα που έχει μάθει να δουλεύει με νεαρούς παίκτες, τους οποίους εξελίσσει και στη συνέχεια τους πουλά".

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Ιβάν Ρούνιε είναι Κροάτης, γεννημένος στις 9 Οκτωβρίου του 1990 στο Σπλιτ. Αγωνίζεται στη δανέζικη Νόρτζελαντ ως κεντρικός αμυντικός, είναι δεξιοπόδαρος και έχει ύψος 1.92 μ. Οι Δανοί τον απέκτησαν από την κροατική ΝΚ Μόσορ τον Ιανουάριο του 2012, ενώ το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2016.Έχει 72 συμμετοχές έως τώρα με την Νόρτζελαντ, στις οποίες μετρά ένα γκολ, μία ασίστ και οκτώ κίτρινες κάρτες.

Μάλιστα, την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 αγωνίστηκε και στα έξι παιχνίδια που έδωσε η νορβηγική ομάδα στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα σε Τσέλσι, Σαχτάρ Ντόνετσκ και Γιουβέντους.

Έβαλε αυτογκόλ, αλλά η Νόρτζελαντ κέρδισε

Το πρωτάθλημα στη Δανία έχει ξεκινήσει και στην πρεμιέρα του στις 18 Ιουλίου, η Νόρτζελαντ κέρδισε με 3-2 την Βέστσελαντ και ο Ιβάν Ρούνιε ξεκίνησε βασικός. Βέβαια, είχε μία άτυχη στιγμή, αφού πέτυχε αυτογκόλ κάνοντας το 2-0 για την Βέστσελαντ, αλλά η ομάδα του κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει τη νίκη. Δείτε το βίντεο (από το 1.30 και μετά)

Βέβαια, υπήρξαν... και καλύτερες στιγμές από την παραπάνω στην καριέρα του, όπως το γκολ που πέτυχε για λογαριασμό της Νόρτζελαντ σε παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Ράντερς τον Δεκέμβριο του 2013. Όπως είναι φυσικό ο Ρούνιε εκμεταλλεύτηκε το ύψος του και με κεφαλιά πέτυχε το γκολ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ