ΠΑΟΚ

Θέλει όπως με Τότεναμ αλλά μπορεί;

Θέλει όπως με Τότεναμ αλλά μπορεί;

Ο ΠΑΟΚ δίνει άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι για το πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας στους Ζωσιμάδες τον ΠΑΣ Γιάννινα. Που αναμένεται, όμως, να κριθεί η αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων που καίγονται για τη νίκη;

Η επιστροφή στις νίκες είναι ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ απέναντι στον ΠΑΣ. Πρέπει, όμως να ξεπεράσει τις πολλές δυσκολίες που υπάρχουν φανερώνοντας και στο πρωτάθλημα την ποιότητά του σαν ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μία πολύ μεγάλη νίκη στο Λονδίνο και μπορεί να είναι "ανεβασμένος" ψυχολογικά αλλά ταυτόχρονα είναι δύσκολο να "προσγειωθεί" στην ελληνική πραγματικότητα. Είναι γνωστό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες με ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ενώ παράλληλα οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα πρέπει να ξεπεράσουν και τη δεδομένη κούρασή τους.

Αποτελεσματικότητα

Απέναντι στην Κέρκυρα ο ΠΑΟΚ πήρε κάτω από τη βάση στον τομέα αποτελεσματικότητά ενώ τα κατάφερε άριστα με την Τότεναμ. Οι επιθετικοί του Δικεφάλου πρέπει να βρουν στόχο στις ευκαιρίες που θα έχουν να σκοράρουν για να διευκολύνουν το έργο της ομάδας τους. Χρειάζεται προσήλωση και ψυχραιμία.

Η άμυνα σε Μπακαγιόκο και... αέρα

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ο πιο επικίνδυνος του ΠΑΣ. Η αντιμετώπισή του είναι σημαντική ενώ οι αμυντικοί του Δικεφάλου και συνολικά οι παίκτες του θα πρέπει να είναι δυνατοί στις αερομαχίες με τους δυνατούς αντιπάλους τους και ιδιαίτερα στις στημένες φάσεις.

Προσαρμογή στους... Ζωσιμάδες

Δεν είναι καθόλου εύκολη έδρα οι Ζωσιμάδες και φυσικά σε καμιά περίπτωση Γουάιτ Χαρτ Λέιν. Ο αγωνιστικός χώρος είναι κακός και οι παίκτες του ΠΑΟΚ οφείλουν να νικήσουν τους αντιπάλους τους και στον τομέα της δύναμης. Εύκολο δεν είναι γιατί οι γηπεδούχοι είναι πιο ξεκούραστοι και πιο εξοικιωμένοι σε τέτοιο τρόπο παιχνιδιού.

Η απόδοση των χαφ

Πάμπλο Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση εναντίον της Τότεναμ και θα πρέπει να δείξουν και στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ πως μπορούν να πάρουν τον ΠΑΟΚ στις πλάτες τους. Αν κυριαρχήσουν στο κέντρο κάνουν πιο εύκολα τα πράγματα στην προσπάθεια για νίκη.

Η αντίδραση των γηπεδούχων

Ο ΠΑΣ προέρχεται από ένα σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και καλείται σήμερα να αντιδράσεις. Υπάρχει, όμως, το άγχος πέραν από της δεδομένης διάθεσης για να πετύχουν οι γηπεδούχοι το στόχο τους εναντίον του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ