ΠΑΟΚ

Θέλει χημεία, φτιάχνει κορμό στον ΠΑΟΚ o Λουτσέσκου

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σκέφτεται να επιμείνει για πρώτη φορά σε εγχώρια διοργάνωση στην ίδια ενδεκάδα στο ματς με την ΑΕΛ. Ο Σαββίδης έδωσε το τελικό "ΟΚ" για Πέλκα-Κουλούρη, υπογράφουν τα νέα συμβόλαιά τους.

Είναι μονόδρομος για τον ΠΑΟΚ η κατάκτηση των τριών βαθμών στο παιχνίδι με την ΑΕΛ στο AEL FC Arena αύριο (29/09, 20:30). Ο Ραζβαν Λουτσέσκου ανέλυσε στους παίκτες του τις δυσκολίες (η θεσσαλικη ομάδα παίζει στην έδρα της και θα δώσει όλα γιατί είναι σε πολύ δύσκολη θέση μετά το κακό ξεκίνημα στη σεζόν) και προσπάθησε να τους περάσει ότι αν είναι αυτοι που πρέπει θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν την κακή ανασταλτική οργάνωσή της.

Ο Ρουμάνος τεχνικός πιστεύει ότι πέρα από την κατάκτηση των τριών βαθμών, το μεγάλο στοίχημα είναι να βρει η ομάδα του χημεία και αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν καθιερώσει έναν βασικό κορμό.

Έτσι, υπάρχει σοβαρή σκέψη να διατηρήσει την ίδια ενδεκάδα που αγωνίστηκε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Έτσι, το πιθανότερο είναι μπροστά από τον Ρέι να αγωνιστούν (από δεξιά) οι Μάτος, Σαμπράνο, Βαρέλα και Λέοβατς, με μόνη επιλογή να είναι υπό σκέψη ακόμη να είναι αυτή του Κροάτη για το αριστερό άκρο, καθώς υπάρχει και η υποψηφιότητα Δεληγιαννίδη τον οποίο δοκίμασε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Στη μεσαία γραμμή δύσκολα θα σπάσει η τριάδα Μαουρίσιο, Τσίμιροτ, Ελ Καντουρί (ενώ δοκιμάστηκε και ο Μπίσεσβαρ) και στά άκρα της επίθεσης, ως στηρίγματα τουΠρίγιοβιτς, ξεκάθαρο προβάδισμα έχουν οι Πέλκας και Βιεϊρίνια, με τον Λημνιό να είναι η βασικότερη εναλλακτική επιλογή.

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΕΛΚΑΣ-ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

Εξάλλου, ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε το τελικό "ΟΚ" και έκανε τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου άμεσα να ανακοινωθεί η αναπροσαρμογή συμβολαίου των Δημήτρη Πέλκα και Ευθύμη Κουλούρη. Εντός των ημερών (κάποιες πληροφορίες μιλούν ακόμη και για σήμερα) θα πέσουν οι υπογραφές και θα γίνουν οι ανακοινώσεις από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ