ΠΑΟΚ

Θα δουν "καυτή" την Τούμπα με Αστέρα

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΠΑΟΚ / ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
ΠΑΟΚ κόσμος MOTIONTEAM

Πώς δικαιώνεται η πολιτική του Σαββίδη για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου την ερχόμενη Τετάρτη (17/4).

Δεν έχουν προηγούμενο οι μειώσεις που αποφάσισε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις τιμές των εισιτηρίων του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης την ερχόμενη Τετάρτη (17/4).

Πέντε ευρώ στα πέταλα και δέκα στις θύρες 5, 6 (κεντρικές, απέναντι από τα επίσημα) είναι μία κίνηση που ξάφνιασε ευχάριστα τον κόσμο και έφερε αρκετούς οπαδούς στα εκδοτήρια της Τούμπας την Πέμπτη, πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν μία εύκολη απόφαση αυτή που πήραν ο Σαββίδης και οι συνεργάτες του και αυτό γιατί οι μεγάλες μειώσεις δεν επιβραβεύουν τους κατόχους διαρκείας που έδωσαν ένα σημαντικό ποσό στην αρχή της περιόδου. Ωστόσο, κατέληξαν σ' αυτή σταθμίζοντας όλες τις παραμέτρους και βάζοντας πάνω απ' όλα την ανάγκη, σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, η Τούμπα να είναι κατάμεστη.

Το γεγονός ότι η πώληση την πρώτη μέρα ξεπέρασε τις 2.000, μάλλον δικαιώνει την επιλογή του μεγαλομετόχου και των ανθρώπων του. Όπως όλα δείχνουν, ο ΠΑΟΚ οδεύει για sold out και οι παίκτες του Δώνη θα έχουν στο πλευρό τους, την καυτή κερκίδα της Τούμπας. Το ζητούμενο είναι να μπορέσουν να την αξιοποιήσουν για να πάρει ο ΠΑΟΚ σκορ πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι, όπως το επιθυμεί και ο Σαββίδης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ