ΠΑΟΚ

Τετραμελής αντιπροσωπεία στη Νιόν

Τετραμελής αντιπροσωπεία στη Νιόν
Βρύζας ΓΣ ΠΑΟΚ

Παρουσία Βρύζα, Γκοντσάρεβα η εκδίκαση της έφεσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αύριο για την τιμωρία από το ματς με τη Ραπίντ

Όλα τα "όπλα" του θα χρησιμοποιήσει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να πετύχει μείωση της πολύ βαριάς ποινής που του είχε επιβληθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA για τα επεισόδια στον εντός έδρας αγώνα με τη Ραπίντ.

Ο "Δικέφαλος είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, πρόστιμο 150.000 ευρώ και αποκλεισμό ενός χρόνου με τριετή αναστολή και θα επιδιώξει να γλιτώσει ό,τι μπορεί, στηριζόμενος και στην καλή εικόνα που έχει σχηματίσει μετά την έλευση του Ιβάν Σαββίδη.

Γι' αυτό το λόγο στην αποστολή που μετέβη από σήμερα στη Νιόν της Ελβετίας, όπου αύριο θα γίνει η εκδίκαση της έφεσης βρίσκεται και η Μαρία Γκοντσάρεβα που θα κάνει μία ανάλυση του πλάνου επένδυσης του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, καθώς και της βαρύτητας που δίνει στο θέμα της ασφάλειας και της αντιμετώπισης των κρουσμάτων βίας.

Μαζί της βρίσκονται ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας (ταξίδεψε το μεσημέρι), ο νομικός, Αχιλλέας Μαυρομάτης, ενώ στη Νιόν βρίσκεται και ένας Έλληνας νομικός με έδρα τη Γερμανία και ειδίκευση στα συγκεκριμένα θέματα, που συνεργάζεται από την αρχή της υπόθεσης με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Πιθανόν η απόφαση να βγει αυθημερόν και στον ΠΑΟΚ υπάρχει μία πολύ συγκρατημένη αισιοδοξία ότι κάτι καλό μπορεί να βγει από την όλη διαδικασία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ