ΠΑΟΚ

Τετάρτη κρινεται του Φωτάκη

Τετάρτη κρινεται του Φωτάκη
INTIME SPORTS

Ο έμπειρος μέσος, Γιώργος Φωτάκης, συνέχισε τη θεραπεία στη μέση και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Χαλαρό πρόγραμμα ο Κλάους λόγω επιβάρυνσης στις γάμπες.

Το ενδιαφέρον στους παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών στράφηκε στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Καταρχήν, το ευχάριστο είναι ότι δεν προέκυψε νέο πρόβλημα τραυματισμού από το βαρύ χώρο του ΟΑΚΑ.

Ο Καμαρά δέχτηκε μεν χτύπημα στον δικέφαλο, ωστόσο δεν προκλήθηκε τραυματισμός. Επίσης οι Ρομπέρ, Λάζαρ και Κωνσταντινίδης, που παραπονέθηκαν στη διάρκεια του αγώνα για ενοχλήσεις, υποβλήθηκαν σε εξετάσεις χωρίς να διαπιστωθεί πρόβλημα.

Από 'κει και πέρα, ο Γιώργος Φωτάκης συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας λόγω των ενοχλήσεων στη μέση και θα συνεχίσει έτσι μέχρι την Τετάρτη όταν και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Ο Στέλιος Κίτσιου επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα, ενώ πιο χαλαρά γυμνάστηκε ο Αθανασιάδης, προληπτικά, λόγω επιβάρυνσης στις γάμπες και αύριο αναμένεται να προπονηθεί κανονικά.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησαν οι τραυματίες Γεωργιαδης, Σταφυλίδης, Χακόμπο και Ολίσε.

Στην Ισπανία ο Έτο

Λόγω οικογενειακού προβλήματος ο Έτο ζήτησε και πήρε διήμερη άδεια από το Γιώργο Δώνη για να βρεθεί στην Ισπανία. Τέλος, όσοι αγωνίστηκαν πάνω από 45 λεπτά στο ματς με την ΑΕΚ έκαναν πρόγραμμα ενεργητικής αποκατάστασης με χαλαρό τρέξιμο, αλλά και παθητικής αποθεραπείας με μασάζ και σάουνα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ