ΠΑΟΚ

Τετ α τετ Σαββίδη-παικτών μέσω... skype

Τετ α τετ Σαββίδη-παικτών μέσω... skype
INTIME SPORTS

Έναν ξεχωριστό τρόπο βρήκε ο Ιβάν Σαββίδης για να μιλήσει από το Ροστόφ με παίκτες του ΠΑΟΚ, μετά από την ήττα με τον Ολυμπιακό. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Ιβάν Σαββίδης μία μέρα μετά τη "βαριά" ήττα από τον Ολυμπιακό έφυγε για το Ροστόφ και δεν βρέθηκε σε άμεση επαφή με ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Βέβαια, αυτό δεν τον εμπόδισε να έχει τετ α τετ μαζί τους, αλλά χρησιμοποιώντας τη τεχνολογία και συγκεκριμένα το skype.

Όπως αναφέρουν τα "Σπορ του Βορρά" ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε μια τηλεδιάσκεψη με τους παίκτες, με τον ίδιο να βρίσκεται στο Ροστόφ και τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα και πιο συγκεκριμένα στο meeting room του γηπέδου.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, οι παίκτες του κλήθηκαν να συνομιλήσουν με τον Σαββίδη ήταν οι Αλβες Λίνο, Σανθ Χακόμπο, Γιώργος Γεωργιάδης, Τόμας Νέτσιντ, Σέκου Ολίσε.Βέβαια, η συζήτηση δεν έγινε μεταξύ όλων, αλλά καθένας ξεχωριστά έμπαινε στην αίθουσα και συνομιλούσε με το μεγαλομέτοχο της ομάδας, ο οποίος ήθελε να μάθει τι συνέβη και η ομάδα ηττήθηκε με... κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ