ΠΑΟΚ

Τετ α τετ οργανωμένων με Ζαγοράκη-Βρύζα

Τετ α τετ οργανωμένων με Ζαγοράκη-Βρύζα
Θοδωρής Ζαγοράκης INTIME SPORTS

Οι Ζαγοράκης και Βρύζας εξήγησαν στους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ πως θα πρέπει να μειωθεί το μπάτζετ και ενδεχομένως να γίνουν πωλήσεις. Αναμένεται συλλαλητήριο για τα χρέη.

Oλοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα η συνάντηση μεταξύ των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ με τους Θόδωρο Ζαγοράκη και Ζήση Βρύζα.

Οι δύο πλευρές βρέθηκαν στα γραφεία της Τούμπας μετά το τέλος του ντέρμπι του μπάσκετ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, συζητώντας ουκ ολίγα θέματα για τον "Δικέφαλο".

Οι δύο άνδρες δέχτηκαν ερωτήματα για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας και αυτό που επισήμαναν είναι πως πρέπει να γίνουν κινήσεις για να μειωθεί το μπάτζετ, οι οποίες μπορούν να φτάσουν ακόμη και σε αποδεσμεύσεις ή πωλήσεις.

Αυτό γιατί θα πρέπει να μειωθούν τα έξοδα για να μην έχει πρόβλημα η ομάδα με την αδειοδότηση από την UEFA.

Από την συζήτηση προέκυψε μάλιστα πως είναι δύσκολο να μείνει ο Κοντρέρας. Κατά τα άλλα, στο τραπέζι "έπεσε" και το θέμα της ρύθμισης των χρεών προς το Δημόσιο.

Ίσως και κατά την διάρκεια της Πέμπτης (29/12) υπάρξει μια ανακοίνωση για το συγκεκριμένο ζήτημα μιας και κατά πάσα πιθανότατα θα γίνει ένα συλλαλητήριο. Πιθανή ημερομηνία είναι το άλλο Σάββατο (7/1).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ