ΠΑΟΚ

Τεστ θετικό για Έτο

Τεστ θετικό για Έτο
INTIME SPORTS

Ο Αραούχο Έτο ανταποκρίθηκε στο έντονο ατομικό πρόγραμμα της Δευτέρας και πιθανόν από αύριο θα είναι έτοιμος να μπει στην ομάδα. Ο φόβος για τον Βιβιάν

Η επιστροφή των τραυματιών στις προπονήσεις είναι ο μεγάλος πόθος του Δώνη, που βίωσε με σκληρό τρόπο την απουσία έμπειρων παικτών σε κρίσιμα ματς όπως με τη Ραπίντ στη Βιέννη και τον Ατρόμητο.

Η αρχή ίσως γίνει αύριο με τον Αραούχο Έτο, καθώς ο Βραζιλιάνος ανταποκρίθηκε πλήρως στο υψηλών ρυθμών πρόγραμμα που είχε ετοιμάσει σήμερα γι' αυτόν το τεχνικό τιμ.

Έδειξε ότι έχει ξεπεράσει ξεπεράσει τη θλάση στο γλουτό και πιθανόν από την Τρίτη (11/9) θα προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Υπάρχει μικρή πιθανότητα να γυμναστεί σε φουλ ρυθμούς από την Τετάρτη (12/9), όπως και να 'χει πάντως θα είναι στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο φόβος του Βιβιάν

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον έτερο (πλην Λίνο) Βραζιλιάνο, τον Ματέους Βιβιάν, η διάγνωση για θλάση α΄ βαθμού, ανακούφισε... ελαφρώς τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και παράλληλα τους έδωσε να καταλάβουν πώς η απειρία του 32χρονου αμυντικού σε θλάσεις (όπως λέει ο ίδιος η πρώτη στην καριέρα του), τον κάνει να... υπερεκτιμά τον πόνο που νιώθει.

Ακριβώς, αυτή η... απειρία του Βιβιάν είναι και το στοιχείο που δημιουργεί αμφιβολία για το κατά πόσο θα είναι έτοιμος στο ντέρμπι με τον Άρη την πέμπτη αγωνιστική. Κοντολογίς, θα εξαρτηθεί από την αντοχή του στον πόνο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ