ΠΑΟΚ

Τα πλάνα Μπόλονι και Μπερντίεφ

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΠΑΟΚ / 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΠΑΟΚ / 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ MOTIONTEAM

Πως σκοπεύουν να παρατάξουν τις ομάδες τους στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας ο προπονητής του ΠΑΟΚ και ο ομολογός του της Ρουμπίν

Λάσλο Μπόλονι και Κούρμπαν Μπερντίεφ πραγματοποίησαν την Τετάρτη (14/12) τις τελευταίες δοκιμές τους και πλέον είναι έτοιμοι να διασταυρώσουν το βράδυ (20.00) της Πέμπτης (15/12) τα ξίφη τους στο χορτάρι της Τούμπας.

Πως ομως σκέφτονται οι δύο προπονητές να παρατάξουν τις ομάδες τους;

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ φαίνεται πως θα προτιμήσει τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια, τον Μπαλάφα (αντί του Μαλεζά) μαζί με τον Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας, τον Έτο δεξί μπακ και τον Λίνο αριστερό.

Στη μεσία γραμμή, σκέφεται να τοποθετήσει τον Αρίας (αντί του Λάζαρ) δίπλα στον Γκαρσία, με τον Ίβιτς να έχει ρόλο μεσοεπιθετικού (αντί του Φωτάκη).

Ο Γεωργιάδη είναι πιθανό να αγωνιστεί στη δεξιά πλευρά (αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, που έχει ακόμη ενοχλήσεις στους κοιλιακούς), ο Βιεϊρίνια αριστερά και ο Αθανασιάδη στη κορυφή της γραμμής κρούσης.

Όπως έκλεισε το πρωτάθλημα η Ρουμπίν

Στην Ισπανία η Ρουμπίν δεν έκανε κανένα φιλικό παιχνίδι, με συνέπεια η ενδεκάδα του σημερινού αγώνα να αποτελεί γρίφο, ακόμη και για τους Ρώσους. Πιο πιθανό σχήμα, πάντως, φαντάζει το εξής:

Ο Ριζίκοφ κάτω από το δοκάρια, ο Καλέσιν ή ο Κουσμίν δεξί μπακ, ο Μποκέτι αριστερό μπακ, ο Ανσάλντι (επίσης) μαζί με τον Σαρόνοφ σε θέσεις στόπερ, ο Μπιστρόφ και ο Νομπόα αμυντικοί μέσοι, ο Κασάεφ επιτελικός μέσος, δεξιά στα χαφ ο Καραντενίς, αριστερά ο Νάτσο και στην κορυφή της επίθεσης ο Βαλντές.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ