ΠΑΟΚ

Τα πέντε καλύτερα γκολ του ΠΑΟΚ για το 2011

Τα πέντε καλύτερα γκολ του ΠΑΟΚ για το 2011
Πανηγυρική

Σας παρουσιάζουμε τα πέντε ομορφότερα γκολ της χρονιάς για τον ΠΑΟΚ και εσείς επιλέγετε βαθμολογώντας την εκτέλεση, τη δημιουργία, τη φαντασία ή ακόμα και την κρισιμότητά του

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε συνολικά σε Ελλάδα και Ευρώπη τη φετινή ημερολογιακή χρονιά και όχι σεζόν αρκετά γκολ. Κάποια τυχερά, κάποια συνηθισμένα,κάποια πραγματικά σπουδαία.

Τα τελευταία είναι και που σας παρουσιάζουμε προκειμένου να επιλέξετε το δικό σας αγαπημένο. Ψηφίστε το καλύτερο γκολ του δικεφάλου για τη χρονιά που μας πέρασε.

Το δεύτερο γκολ με Τότεναμ

Ήταν ένα πραγματικά υπέροχο γκολ σε ένα πολύ μεγάλοπαιχνίδι. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ κλέβουν την μπάλα στο χώρο του κέντρου, ο Γκαρσίαβγάζει την πάσα στην πλάτη της άμυνας της Τότεναμ, ο Γεωγιάδης ενεργά τάχιστακαι δίνει την ασίστ στον Αθανασιάδη που με κοντινή προβολή στέλνει την μπάλαστα δίχτυα. Μια αξέχαστη στιγμή…

Το τακουνάκι και η… κόμπρα

Ήταν μια έμπνευση του Βιεϊρίνια που έκανε τη διαφορά στοναγώνα της Νέας Σμύρνης. Η μπάλα μετά από μακρινή μπαλιά φτάνει στα πόδια τουΠορτογάλου μέσα στην περιοχή που κοντρολάρει παρά την πίεση και με ένααπίστευτο τακουνάκι κάνει την πάσα στον Αθανασιάδη που χωρίς να κοντρολάρει,σουτάρει στην κίνηση και σκοράρει.

Το σλάλομ με Ολυμπιακό Βόλου

Ήταν η χρονιά των κεραυνών του Βιεϊρίνια αλλά οσυγκεκριμένος τα είχε όλα. Ο Πορτογάλος παίρνει την μπάλα λίγο μετά το κέντρο,«ξεφορτώνεται» με υπέροχες ντρίπλες τους αντιπάλους του και με ένα άπιαστο σουταρκετά μέτρα μακριά από την περιοχή του Ολυμπιακού Βόλου στέλνει την μπάλα σταδίχτυα.

Όταν… χάθηκε η μπάλα με ΑΕΚ

Ήταν μία άψογα οργανωμένη αντεπίθεση. Η συνεργασία ΈτοΣαλπιγγίδη ήταν εκπληκτική από τη δεξιά πτέρυγα, ο Βραζιλιάνος έφτασε στηνπεριοχή και έβγαλε την ασίστ στον Αθανασιάδη που έστειλε με σουτ την μπάλα σταδίχτυα

Το αεροπλανικό του Σπαντάσιο

Ήταν το μοναδικό γκολ του Σπαντάσιο στον ΠΑΟΚ καθώς οΒραζιλιάνος αποχωρεί αλλά ήταν πραγματικά πολύ όμορφο. Με ζογκλερική ενέργειααπό πολύ δύσκολη θέση, σκοράρει καιαποθεώνεται από την Τούμπα στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Μπείτε στην σελίδα του Sport24.gr στο Facebook και ψηφίστε το καλύτερο γκολ του ΠΑΟΚ για το 2011 μέσα από την συγκεκριμένη πεντάδα και όχι μόνο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ