ΠΑΟΚ

Τα λένε Ζαγοράκης - παίκτες

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΠΑΟΚ / ΦΑΣΗ ΤΩΝ 32 - ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΠΑΟΚ / ΦΑΣΗ ΤΩΝ 32 - ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ MOTIONTEAM

Συνάντηση με τους παίκτες του ΠΑΟΚ θα έχει πριν την προπόνηση της Δευτέρας ο Θοδωρής Ζαγοράκης, αναφορικά με τις πληρωμές που έχουν καθυστερήσει.

Το πρόβλημα που έχει προκύψει με τις πληρωμές των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να τελειώσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, κατανοεί τους παίκτες και θέλει να ρίξει γέφυρες, προκειμένου να μην διογκωθεί το συγκεκριμένο θέμα.

Έτσι λοιπόν, ο "Ζαγόρ" αποφάσισε να δώσει το παρών την Δευτέρα στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, για να μιλήσει με τους παίκτες πριν την έναρξη της μεσημεριανής προπόνησης.

Ο πρόεδρος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, είχε αποφασίσει να μιλήσει αρχικά με τους αρχηγούς της ομάδας και όποιον ποδοσφαιριστή θελήσει να τα πει μαζί του, όμως μετά και την εντός έδρας ήττα από την Καβάλα τα δεδομένα άλλαξαν και αποφασίστηκε να έχει επικοινωνία μ' όλη την ομάδα.

Ο "Ζαγόρ" θα αναφερθεί στο χρονοδιάγραμμα πληρωμών και γνωρίζουν εδώ και καιρό οι παίκτες και θα ζητήσει από αυτούς να μην βγουν παραέξω οι συζητήσεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Επίσης, θα αναφερθεί στην σοβαρότητα και στην σημαντικότητα ου αγώνα της Τετάρτης (2/3) κόντρα στην ΑΕΚ, αφού θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου. Μην ξεχνάμε πως αυτός είναι ο πρώτος και μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ