ΠΑΟΚ

Τα εντατικά μαθήματα του Ολίσε

Τα εντατικά μαθήματα του Ολίσε

Γιατί οι τρεις επόμενες αγωνιστικές είναι ιδιαίτερα σημαντικές για τον Λιβεριανό μεσοεπιθετικό Σεκού Ολίσε.

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν για τον Σεκού Ολίσε μόλις το τρίτο στο οποίο αγωνίστηκε για πάνω από 50 λεπτά. Συγκεκριμένα, έπαιξε 51 λεπτά κόντρα στον Πλατανιά, 67 με τον Παναθηναϊκό και δέκα περισσότερα στο "Καραίσκάκη".

Λογικό και επόμενο, λοιπόν, να μην έχει βρει ακόμη τα πατήματά του και να υπολείπεται στην τακτική συμπεριφορά σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Ωστόσο, η τεχνική του και ικανότητα στο ένας εναντίον ενός είναι κάτι που δεν αμφισβητείται και ποντάρει σ' αυτή ο Γιώργος Δώνης.

Γι' αυτό και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ βλέπει τα υπόλοιπα τρία ματς μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου (με Βέροια εντός, Λεβαδειακό εκτός και ΠΑΣ Γιάννινα εντός) ως μία πρώτης τάξης ευκαιρία προκειμένου ο 23χρονος μεσοεπιθετικός να καλύψει το χαμένο έδαφος και να ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα.

Τον Ολίσε δεν πρόκειται να τον αγγίξει το ροτέσιον που θα γίνει, ειδικά στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό που διεξάγεται λίγες μέρες πριν τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης. Ίσα-ίσα που μέσα από τα συνεχόμενα παιχνίδια, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ εκτιμά πώς, θα φθάσει σε επίπεδα που θα τον κάνουν ιδιαίτερα χρήσιμο στο τελικό ντεμαράζ της φετινής σεζόν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ