ΠΑΟΚ

Τα είπαν οι δύο τεχνικοί

Τα είπαν οι δύο τεχνικοί

Χουμπ Στέφενς και Βλάνταν Ίβιτς συζήτησαν για τη μεταξύ τους συνεργασία. Τι αναφέρει η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ για τον Σέρβο (video).

Την προσεχή Τετάρτη ξεκινάει τις υποχρεώσεις της η Κ20 του ΠΑΟΚ, με σημαντικότερο νέο πρόσωπο, αυτο του προπονητή της. Ο Vladan Ivic μετά από έναν χρόνο επιστρέφει στην ομάδα, από νέο πόστο και με πολλές φιλοδοξίες.

Ο Ivic σταμάτησε το ποδόσφαιρο το 2012, με τη λήξη του συμβολαίου του στην ομάδα μας, την οποία υπηρέτησε για 4 χρόνια με σημαντική συμβολή στην περίοδο της αγωνιστικής ανάπτυξης. Παρότι είχε προτάσεις να συνεχίσει να αγωνίζεται, πουθενά δεν βρήκε τις συνθήκες που θα τον κρατούσαν με την αθλητική περιβολή για έναν τουλάχιστον χρόνο ακόμη. Είναι εξάλλου άνθρωπος… μαλωμένος με τον συμβιβασμό!

Εκμεταλλεύτηκε τον προηγούμενο χρόνο για να εντρυφήσει στην ζωή του προπονητή. Ως γνήσιος Σέρβος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, φοίτησε στη φημισμένη σχολή προπονητών της χώρας του και απέκτησε το δίπλωμα UEFA A, ενώ μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και ο κύκλος σπουδών για το UEFA Pro.

Μετά από μια πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα, ο Ivic επιλέχθηκε να είναι αυτός που θα ηγηθεί της νέας Κ20 και που θα προσπαθήσει να της μεταδώσει στοιχεία που τον έκαναν να ξεχωρίζει: Το πάθος για νίκη, την συνεχή δουλειά, τις έξυπνες επιλογές, τον σεβασμό για την ομάδα…

Ο Vladan Ivic βρέθηκε σήμερα στην προπόνηση της πρώτης ομάδας, συνομίλησε με τον Huub Stevens και αντάλλαξαν τις πρώτες απόψεις για τον τρόπο συνεργασίας των δυο ομάδων. Ο νέος προπονητής της Κ20 θα παρακολουθεί όλες τις προπονήσεις των “μεγάλων” τουλάχιστον μέχρι την αναχώρηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ