ΠΑΟΚ

Τα 100.000 ευρώ του Μίλιεβιτς

Τα 100.000 ευρώ του Μίλιεβιτς

Διαβάστε πώς κατέληξε η αξίωση της σουηδικής Σίλβια από τον ΠΑΟΚ για το νεαρό Σερβοέλληνα Κριστιάν Μίλιεβιτς.

Το καλοκαίρι του 2008 είχε έρθει στον ΠΑΟΚ, το Γενάρη του 2010 είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με εισήγηση του Φερνάντο Σάντος, ωστόσο από το καλοκαίρι του 2010 οι δρόμοι του με τον ΠΑΟΚ χώρισαν.

Ο λόγος για τον Κριστιάν Μίλιεβιτς που ανήκει πλέον στη Μπρέσια, δεν έχει καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο η σχέση του με τον "Δικέφαλο" απασχολούσε το τελευταίο διάστημα τους διοικούντες την σουηδική Σίλβια.

Συγκεκριμένα, είχαν κινήσει διαδικασίες για να διεκδικήσουν οφειλόμενα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, γιατί είχε αποκτήσει τον παίκτη σε νεαρη ηλικία (γεννημένος στις 15 Ιουλίου του 1992) και, όπως υποστήριζαν οι Σουηδοί, όφειλε χρήματα για την ποδοσφαιρική εκπαίδευσή του από τη Σίλβια.

Ο ΠΑΟΚ είχε ξεκάθαρη θέση γύρω από το θέμα τονίζοντας ότι δεν οφείλει τίποτα και, όπως προκύπτει, είχε δίκιο. Χθες, έγινε η ετήσια Γενική Συνέλευση της Σίλβια, στη διάρκεια της οποίας ο νέος πρόεδρος της ομάδας, Χάκαν Φόρσμπεργκ, ξεκαθάρισε ότι δεν θα πρέπει πλέον να ποντάρουν στις 900.000 σουηδικές κορόνες (101.755 ευρώ) που υπολόγιζαν να πάρουν από τον ΠΑΟΚ.

Σε τοποθέτησή του που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα " folkbladet.se" ο κ. Φόρσμπεργκ τόνισε: "Δυστυχώς, παρότι με την υπόθεση ασχολήθηκε η Σουηδική Ομοσπονδία η UEFA και η FIFA οι Έλληνες δεν έδωσαν χρήματα. Πιστεύω ότι τώρα πρέπει να διαγράψουμε αυτό το ποσό από τις απαιτήσεις μας". Μάλιστα, επεσημανε ότι υπάρχει ένα πλανο προκειμένου αυτά τα χρήματα να καλυφθούν από άλλες πηγές εσόδων.

Διαβάστε για τον... αδικημένο "Μπάκα" και τον φιλότιμο Ανδράλα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ