ΠΑΟΚ

Ο... αδικημένος "Μπάκα" και ο φιλότιμος Ανδράλας

Ο... αδικημένος "Μπάκα" και ο φιλότιμος Ανδράλας
INTIME SPORTS

Εκτός του Αγγελου Αναστασιάδη, τον ΠΑΟΚ υπηρέτησαν ο Μπακαγιόκο και ο Ανδράλας από πλευράς του ΠΑΣ και εμείς κάνουμε ένα flash back για τους δύο παίκτες...

Ο Αγγελος Αναστασιάδης δεν είναι ο μόνος από πλευράς του ΠΑΣ Γιάννινα που έχει "ασπρόμαυρο" παρελθόν. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με ακόμη δύο παίκτες της ομάδας του.

Ο λόγος για τους Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο και Πάρη Ανδράλα. Ο πρώτος είχε φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ την σεζόν 2008-09, ενώ ο δεύτερος την αγωνιστική χρονιά 2004-05 και το πρώτο μισό της σεζόν 2005-06.

Ας "ξεσκονίσουμε", λοιπόν, την πορεία τους στους "ασπρόμαυρους" και όχι μόνο... Η απόκτηση του πρώτου πέρασε στα... ψιλά.

Βλέπετε, δεν προερχόταν από καλή σεζόν στην Λάρισα μιας και είχε πετύχει μόλις τέσσερα τέρματα. Ωστόσο κατά καιρούς στον "Δικέφαλο" απέδειξε πόσο πολύτιμος ήταν.

Αν και δεν είχε κάποιο διάστημα τις καλύτερες των σχέσεων με τον Φερνάντο Σάντος, "ανάγκασε" τον Πορτογάλο μετά από μια περίοδο να τον χρησιμοποιεί επί μονίμου βάσεως και ο ίδιος να "ξελασπώνει" τους "ασπρόμαυρους".

Πέτυχε 10 γκολ συμπεριλαμβανομένων των αγώνων Κυπέλλου, γενικώς άρεσε, αλλά παρ' όλα αυτά και παρά το όχι απαγορευτικό του κασέ, δεν παρέμεινε στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα υπήρξε αρκετή συζήτηση για το αν αυτό ήταν τελικά σωστό, για πολλούς θεωρείται αδικημένος για το ότι δεν συνέχισε στον "Δικέφαλο", με τον Ιβοριανό να μετακομίζει στον ΠΑΣ Γιάννινα το 2009 και μάλιστα να "πληγώνει" έως τώρα τον "Δικέφαλο" τρεις φορές. Η μία ήταν την σεζόν 2010-11 σε αγώνα στην Τούμπα για το Κύπελλο Ελλάδας και οι άλλες δύο στο φετινό 2-2 του πρώτου γύρου.

ΠΑΟΚ-Γιάννενα 2-1

ΠΑΣ Γιάννενα-ΠΑΟΚ 2-2

Η παρουσία Ανδράλα

Οσο για τον Ανδράλα; Αποκτήθηκε την σεζόν 2004-05 μετά από μια "γεμάτη" του χρονιά στην Προοδευτική. Αποτέλεσε επιλογή του Αγγελου Αναστασιάδη, στην χρονιά με το... περιβόητο φαξ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Χρησιμοποιήθηκε μάλιστα σε 29 αγώνες (με ένα γκολ) και γενικώς στην παρουσία του στους "ασπρόμαυρους" έδειξε πως είναι ένας... φιλότιμος παίκτης.

Στο πρώτο ωστόσο μισό της επόμενης σεζόν είχε μόλις μία συμμετοχή, για να συνεχίσει έτσι στο δεύτερο μισό στον Λεβαδειακό, από τον οποίο μετακόμισε στον ΠΑΣ την σεζόν 2009-10.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ