ΠΑΟΚ

Η ενδεκάδα για ΠΑΣ στο μυαλό του Μπόλονι

Η ενδεκάδα για ΠΑΣ στο μυαλό του Μπόλονι
INTIME SPORTS

Οι απουσίες των τιμωρημένων και η έλλειψη ρυθμού παικτών που επιστρέφουν από τραυματισμούς οδηγούν τον τεχνικό του ΠΑΟΚ σε συγκεκριμένες επιλογές. Διαβάστε για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Μπόλονι.

Για πρώτη φορά την Πέμπτη (29/3) δούλεψαν όλοι μαζί οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στα πλάνα για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Λάσλο Μπόλονι δεν έκανε δοκιμές ενδεκάδας, ωστόσο, ήδη φαίνεται να σχηματοποιεί στο μυαλό του το σχήμα που θα παρατάξει την ερχόμενη Κυριακή (1/4) στην Τούμπα, με δεδομένες και τις απουσίες των Γκαρσία, Φωτάκη και Μαλεζά.

Καταρχήν, φαίνεται να λύνεται ο γρίφος της μεσαίας γραμμής, καθώς ο Σταύρος Τσουκαλάς είναι αυτός που θα πάρει θέση στην τριάδα των μέσων απόντος του Γκαρσία. Μπορεί δοκιμή ενδεκάδας να μην έγινε, ωστόσο ο νεαρός ποδοσφαιριστής μέσα από τις ασκήσεις έχει πάρει το μήνυμα του Μπόλονι.

Το άλλο θέμα που απαιτεί λύση είναι το κενό του Μαλεζά. Ο Γιώργος Κατσικάς, ναι μεν έδειξε ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, στο χθεσινό δίτερμα με τους νέους, ωστόσο, η αποχή του απο τις αγωνιστικές δραστηριότητες για μεγάλο χρονικό διάστημα δημιουργεί προβληαμτισμό στον Μπόλονι και δίνει προβάδισμα στον Μπαλάφα.

Από 'κει και πέρα είναι δύσκολο να αλλάξει το υπόλοιπο της ενδεκάδας σε σχέση με αυτό που είδαμε στην Κέρκυρα. Ο Χαλκιάς θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, ο Σνάουτσνερ δεξιά και ο Τσιρίλο δεύτερος στόπερ στην άμυνα, πιθανόν ο Σταφυλίδης σε ρόλο αριστερού μπακ και μαζί με τον Τσουκαλά στα χαφ ο Λάζαρ και ο Γιάννου.

Η τριάδα στην επίθεση θα αποτελείται από τους Λίνο αριστερά, Σαλπιγγίδη δεξιά και Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ