ΠΑΟΚ

Τα οπαδικά μηνύματα του Γιώργου Σαββίδη

Τα οπαδικά μηνύματα του Γιώργου Σαββίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Σαββίδης συνηθίζει να ποστάρει οπαδικά μηνύματα στο λογαριασμό του στο Instagram. Με τον Πανιώνιο ξέφυγε, αλλά έχει γράψει οπαδικά ποσταρίσματα και στο παρελθόν. Το Sport24.gr θυμίζει.

Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ( 1-1), τοποθετήθηκε στο λογαριασμό του στο Instagram, κάνοντας ένα αρκετά δεικτικό σχόλιο, όπου επιτέθηκε και στον επόμενο αντίπαλο του ΠΑΟΚ, τον Πανιώνιο.

Συγκεκριμένα έγραψε: " 10 εναντίον 12; Κανένα πρόβλημα. ΠΑΟΚ είσαι... ΠΑΟΚ **** τον Πανιώνιο γιατί αυτούς τους γράφουμε στα @@ μας τα δυο!!!". Στο τέλος του μηνύματός του γράφει "G4" από το "Gate 4", δηλαδή Θύρα 4.

Τα οπαδικά μηνύματα του Γιώργου Σαββίδη

Δεν ήταν η πρώτη φορά όμως που ο Γιώργος Σαββίδης έγραψε οπαδικό μήνυμα. Λίγο το νεαρό της ηλικίας του και ο ενθουσιασμός του, λίγο η τρέλα του με τον ΠΑΟΚ, τον έχουν κάνει να ξεφεύγει ορισμένες φορές και να γράφει στα όρια της πρόκλησης, προκαλώντας αντιδράσεις. Το Sport24.gr θυμίζει και παλαιότερες αναρτήσεις του...

6/4/2015

O Γιώργος Τζαβέλλας αποδοκιμάστηκε από μερίδα κόσμου του ΠΑΟΚ στο ματς με την Ξάνθη. Ετσι πέρασε κάποιες δύσκολες στιγμές στο παιχνίδι της Κυριακής.

Ωστόσο, ο Γιώργος Σαββίδης, γιος του Ιβάν, φρόντισε να "σηκώσει" ασπίδα προστασίας για τον Ελληνα αμυντικό. "Είσαι ένας από εμάς!!, έγραψε για τον Τζαβέλλα "ανεβάζοντας" μια φωτογραφία του από αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Τα οπαδικά μηνύματα του Γιώργου Σαββίδη

26/9/2015

Λίγες ημέρες πριν τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 2-0, ανέβασε μία φωτογραφία από την κατάμεστη Τούμπα τον Απρίλιο του 2014 από το ματς Κυπέλλου με τους "ερυθρόλευκους" και έγραψε:

"Πάντα περιμένουμε τις Κυριακές, αλλά την επόμενη Κυριακή την περιμένω περισσότερο από κάθε άλλη. Θρύλε θυμήσου εδώ είναι Βορράς".

13/2/2016

Την αντίδραση, μέσω των δικτύων κοινωνικής δικτύωσης, του Γιώργου Σαββίδη προκάλεσαν τα επεισόδια στη Μίκρα στον αγώνα χάντμπολ γυναικών, στον οποίο έδωσε το παρών και ο Ιβάν Σαββίδης. Ο πρωτότοκος γιος του μεγαλομετόχου του "Δικεφάλου", τα συνέδεσε με το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή στο ποδόσφαιρο.

Έγραψε συγκεκριμένα: "ΠΑΟΚτσήδες οι μεγάλες ομάδες απαντούν μέσα στο γήπεδο, μην ασχολείστε με αυτούς που προσπαθούν να ακουστούν δυο μέρες το χρόνο, όταν παίζουν με εμάς. Kαι δυστυχώς γι αυτούς δεν βρισκόμαστε καν κάθε χρόνο, η ιστορία έχει και παύλες. ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ #1926".

28/3/2016

Τέλος, ανήμερα των 25ων γενεθλίων του, "προειδοποίησε", μέσω instagram, τους "εκεί κάτω" ότι θα γίνει ο εφιάλτης τους για τα επόμενα 25 χρόνια. Τώρα αν με το "down there" εννοεί τον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχει ξεκινήσει κόντρα, ή αν σκοπεύει να επεκταθεί έως την Κρήτη, το ξέρει μόνο ο ίδιος. Αφού όμως δεν γίνεται διαχωρισμός φαίνεται ότι οι καμπάνες "χτυπάνε" και για τους συμμάχους του ΠΑΟΚ, στην παρούσα φάση, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

"Όποιος θέλει να μου ευχηθεί χρόνια πολλά, μπορεί να αρχίσει να το κάνει τώρα. Από τη μεριά μου θέλω να πω ότι είμαι μόνο 25 χρονών και εσείς εκεί κάτω, θέλω να ακούσετε προσεκτικά: ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ!! ΕΦΙΑΛΤΗΣ!!! Μια ζωή ΠΑΟΚ", έγραψε αναλυτικά ο Γιώργος Σαββίδης.

Τα οπαδικά μηνύματα του Γιώργου Σαββίδη
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ