ΠΑΟΚ

Τα είπαν Αγγελίδης και Κοντονής

Τα είπαν Αγγελίδης και Κοντονής
Αγγελίδης

Μετά από πρωτοβουλία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή υπήρξε επαφή με τον Ιάκωβο Αγγελίδη και ο τελευταίος τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κυλήσουν όλα ομαλά στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής. Η επαφή έγινε μετά από πρωτοβουλία του τελευταίου και η πλευρά του "Δικεφάλου" υποσχέθηκε πως θα γίνει το καλύτερο δυνατό για να διεξαχθεί ομαλά το ντέρμπι.

Ο Αγγελίδης, πάντως, ζήτησε το συντομότερο δυνατό να γίνει συνάντηση με τον Κοντονή για να ακούσει τις θέσεις του ΠΑΟΚ σχετικά με το πώς θα καταπολεμηθεί η διαφθορά στο ποδόσφαιρο συνολικά.

Πιθανόν αυτό το ραντεβού να γίνει την επόμενη εβδομάδα. Στον ΠΑΟΚ δείχνουν ευχαριστημένοι από την συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Υφυπουργού Αθλητισμού.

Τον Οκτώβρη η δίκη για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Αναβολή υπήρξε την Τρίτη στην υπόθεση των 42 οπαδών του ΠΑΟΚ που είχαν συλληφθεί το 2012 με την κατηγορία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Πλέον η δίκη θα γίνει στις 19 Οκτωβρίου του 2015 ενώ έγινε δεκτό το αίτημα της πλευράς τους για την μη παρουσία στα αστυνομικά τμήματα τις ώρες που παίζει ο ΠΑΟΚ. Αντιθέτως θα δίνουν το παρών σε αυτά (τα αστυνομικά τμήματα) δύο φορές τον μήνα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ