ΠΑΟΚ

Τα 2 εκατ. ευρώ και η Αγγλία που δεν του ταιριάζει

Τα 2 εκατ. ευρώ και η Αγγλία που δεν του ταιριάζει

Διαβάστε το ποσό που ξόδεψε η Γουέστ Μπρομ για την απόκτηση του Σεμπαστιάν Μπλάνκο από την Μέταλιστ και το δυνατό παιχνίδι στα αγγλικά γήπεδα που δεν ταιριάζει στον παίκτη, όπως έχει παραδεχτεί ο ίδιος.

Ο ΠΑΟΚ έχει στη λίστα του τον Σεμπαστιάν Μπλάνκο, ο οποίος ανήκει στην Γουέστ Μπρομ. Οι Αγγλοι τον απέκτησαν στις 30 Αυγούστου έναντι 2 εκ. ευρώ από την Μεταλίστ και το συμβόλαιό του έχει διάρκεια 2+1 χρόνια.

Μάλιστα ο προπονητής της συγκεκριμένης ομάδας, Άλαν Άιρβιν, όταν είχε "κλείσει" ο Μπλάνκο εξέφρασε την ικανοποίησή του για την μεταγραφή.

"Είμαι ευχαριστημένος που καταφέραμε να φέρουμε στην ομάδα του Σεμπαστιάν. Είναι έμπειρος, χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια, κάνει ωραίες σέντρες, δημιουργεί ευκαιρίες και μπορεί να σκοράρει", είχε πει ο Άλάν Άιρβιν που πάντως στάθηκε και σε ένα πρόβλημα τραυματισμού που είχε ο Αργεντινός και είχε κάνει ειδική αναφορά σε αυτό.

Ο τραυματισμός του Μπλάνκο δεν ήταν πολύ σοβαρός, απλά μετά ο 26χρονος ποδοσφαιριστής δεν έπαιξε γιατί όπως παραδέχθηκε ο ίδιος ο παίκτης δεν του ταιριάζει το δυνατό παιχνίδι στα αγγλικά γήπεδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ