ΠΑΟΚ

Συζητήσεις ναι, συμφωνία όχι ΠΑΟΚ-Γαλατά για Ροντρίγκες

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SLOVAN LIBEREC (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
Ροντρίγκες EUROKINISSI SPORTS

Οι διαπραγματεύσεις ΠΑΟΚ-Γαλατασαράι για τον Γκάρι Ροντρίγγκες βρίσκονται σε εξέλιξη την ώρα που δεκάδες είναι τα μηνύματα αντίδρασης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως στους λογαριασμούς του 26χρονου παίκτη και του Γιώργου Σαββίδη.

Το μπάσιμο της Γαλατασαράι για τον Γκάρι Ροντρίγκες έχει βάλει φωτιά στον ΠΑΟΚ παραμονές Πρωτοχρονιάς. Οι διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων βρίσκονται σε εξέλιξη (από το περιβάλλον του ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζεται ότι υπάρχουν συζητήσεις, αλλά καμία συμφωνία) και άπαντες περιμένουν το αποτέλεσμά τους.

Από πλευράς ΠΑΟΚ δεν διαρρέονται ποσά (αν και οι πληροφορίες μιλούν για πρόταση 4 εκ. ευρώ), την ίδια ώρα που στην Τουρκία υπάρχουν διάφορες εκδοχές (κάποιοι μιλάνε για πρόταση 3 εκατ. ευρώ).

Οι οπαδοί πάντως του δικεφάλου έχουν κατακλύσει με μηνύματα αντίδρασης τους λογαριασμούς του Γιώργου Σαββίδη και του Γκάρι Ροντρίγκες, δηλώντας κάθετα ότι δεν συμφωνούν με αυτή τη μεταγραφή. Παράλληλα έχουν ανοίξει και διαμάχη με τους Τούρκους οπαδούς που αγγίζει τα όρια εθνικιστικής διαμάχης.

Όπως γράψαμε χθες (31/12), στην Τουρκία μιλούν για συμφωνία της Γαλατασαράι με τον παίκτη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ