ΠΑΟΚ

Συνθήματα κατά των παικτών, αλλά και γκρίνια σε Σαββίδη!

Συνθήματα κατά των παικτών, αλλά και γκρίνια σε Σαββίδη!
INTIME SPORTS

Πολύς κόσμος έχει συγκεντρωθεί έξω από τα αποδυτήρια φωνάζοντας συνθήματα που αφορούν τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Γκρίνιαξαν και σε Σαββίδη οι οπαδοί, που αποδοκίμασαν έντονα Ζαγοράκη και Βρύζα

Οπως στον αγώνα με τον ΠΑΣ, έτσι και μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο έχει μαζευτεί έξω από τα αποδυτήρια πολύς κόσμος του ΠΑΟΚ που είναι αγανακτησμένος από την ήττα του "Δικεφάλου".

Τα συνθήματα ήδη ξεκίνησαν κατά των παικτών, με τους φίλους των "ασπρόμαυρων" να φωνάζουν " βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα, όποιος δεν μπορεί να πάει στα μπ#@$#@".

Από τις αποδοκιμασίες δεν ξέφυγαν ούτε οι άνθρωποι της διοίκησης, γι' αυτό και ακούγεται το σύνθημα "ο ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο με αρ#$%# και όχι κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια". Επίσης, ακούσθηκαν συνθήματα υπέρ του Πάμπλο Γκαρσία.

Οι οπαδοί γκρίνιαξαν μέχρι και στον Σαββίδη, όταν αποχωρούσε από την Τούμπα, ενώ αποδοκιμάστηκαν έντονα Ζαγοράκης και Βρύζας.

Όταν βγήκαν ο Σαλπιγγίδης, ο Κωνσταντινίδης, ο Φωτάκης, ο Κίτσιος και ο Κλάους εξαγριώθηκαν ακόμα περισσότερο οι οπαδοί. Σημειώθηκαν βροχή από αντικείμενα και όταν οι προαναφερθέντες πέρασαν μέσα από το πλήθος γρήγορα κάποιοι κινήθηκαν εναντίον τους. Τελικά αποχώρησαν μετά κόπων και βασάνων.

Μάλιστα κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι χτυπήθηκε ο Γλύκος από μπουκάλι κλήθηκε ο γιατρός της ομάδας δεν ήταν ωστόσο, κάτι σοβαρό και αποχώρησε από το γήπεδο. Επίσης, έντονες ήταν και οι αντιδράσεις κατά του Αποστολόπουλου.

Δείτε σε βιντεο την αποχώρηση του Ιβάν Σαββίδη από την Τούμπα, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να έχει περικυκλώσει το αυτοκίνητό του

Η αποστολή του Ατρομήτου έφυγε από την Θύρα 7 (αποχώρησε δηλαδή από άλλη έξοδο) ενώ και Λόρενς, Κατσουράνης, Γεωργιάδης και Φωτάκης αποχώρησαν από άλλη έξοδο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ