ΠΑΟΚ

Συνεδριάζει ο ΑΣ ΠΑΟΚ για την πρόταση Σαββίδη

Συνεδριάζει ο ΑΣ ΠΑΟΚ για την πρόταση Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης ζητά ξεκάθαρη σχέση και με τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ πριν προχωρήσει στην εκταμίευση του δανείου των 2 εκ. ευρώ για την ΠΑΕ.

Πάνω στην πρόταση του Ιβάν Σαββίδη σχετικά με το ποσό που θα καταβάλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αν περιέλθει στα χέρια του, στον Ερασιτέχνη, θα συζητήσει το δ.σ. του ΑΣ ΠΑΟΚ σε λίγες ώρες.

Ο ομογενής επιχειρηματίας, στα πρότυπα της συμφωνίας που είχε πετύχει η διοίκηση Κατσαρή με αυτή του Θόδωρου Ζαγοράκη, έχει προτείνει να καταβάλει το ποσό των 500.000 ευρώ ετησίως για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Γι' αυτό το λόγο, αλλά και προκειμένου να οριστεί η ημερομηνία διενέργειας εκλογών στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, θα συνεδριάσει το δ.σ. του συλλόγου στις 19.30 στο Παλατάκι.

Το περιβάλλον Σαββίδη τηρεί σιγή ιχθύος (σ..σ. το Sport24.gr απευθύνθηκε στο Έλληνα νομικό εκπρόσωπο της πλευράς Σαββίδη, Γιώργο Γκουροβανίδη που δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο), περιμένοντας την αντίδραση του Ερασιτέχνη.

Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι συναρτά τα επόμενα βήματα της επένδυσης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ με το αν υπάρχει συμφωνία και με τον Ερασιτέχνη.

Αν προκύψει συμφωνία, τότε είναι πολύ πιθανό άμεσα να προκύψει η εκταμίευση του δανείου των 2 εκ. ευρώ που έχει υποσχεθεί η πλευρά Σαββίδη στον Ζήση Βρύζα. Αν όχι θα πρέπει να περιμένουμε τις αντιδράσεις του ομογενή επιχειρηματία.

Ο Γιάννης Καμπάνης, με επιστολή του πληρεξούσιου δικηγόρου του, "παγώνει" το επενδυτικό ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Καμπάνης με δηλώσεις του ξεκαθαρίζει ότι αν επανέλθει για τον ΠΑΟΚ θα το κάνει με άλλους όρους.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ